ترجمه دو کتاب «شوک آینده» و «موج سوم» نوشته الوین تافلر توسط نشر نو به چاپ‌های دوازدهم و بیست‌وششم رسیدند.

به گزارش خبرنگار مهر، دو کتاب «شوک آینده» و «موج سوم» نوشته الوین تافلر با ترجمه‌های حشمت‌الله کامرانی و شهیندخت خوارزمی، به‌تازگی توسط نشر نو به چاپ‌های دوازدهم و بیست‌وششم رسیده‌اند.

این‌ناشر همچنین به‌تازگی چاپ پانزدهم کتاب دیگر این مولف با عنوان «جابه‌جایی در قدرت» و ترجمه شهیندخت خوارزمی را راهی بازار نشر کرده است.

الوین لویس تافلر نویسنده و متفکر آمریکایی، متولد سال ۱۹۲۸ و درگذشته به سال ۲۰۱۶ است. تحول در ارتباطات، ایجاد تحول توسط دستگاه‌های دیجیتال، تغییرات تکنولوژیکی و ... از جمله مسائلی بودند که در او در کتاب‌هایش به آن‌ها پرداخته است.

«شوک آینده» کتابی است که تافلر در آن معتقد است آینده در موارد بسیاری دیگر تداوم گذشته نیست و بشر دچار بیماری تغییر شده است؛ چون نمی‌تواند خودش را با سرعت تغییر محیط پیرامونش تطبیق دهد. گرچه پاره‌ای ازین تغییرات گریزناپذیرند اما بخشی از آنها هدایت‌نشده و بیهوده‌اند.

تافلر در «شوک آینده» رسالت انسان و جامعه معاصر را شناخت و هدایت تغییرات برای حفاظت بشر در برابر شوک آینده می‌داند و این سوال را طرح می‌کند که در این دنیای ناپایدارِ پدیده‌های گذرا، کدام ستون محکم می‌تواند ما را در بـرابـر سـیلاب آینده حـفظ کند؟

چاپ اول این‌ترجمه در سال ۱۳۷۲ و چاپ یازدهمش هم دی‌ماه سال ۹۷ به بازار آمد و حالا به چاپ دوازدهم رسیده است.

چاپ دوازدهم این‌کتاب با ۵۳۸ صفحه و قیمت ۷۲ هزار تومان عرضه شده است.

کتاب «موج سوم» تافلر هم ناظر به آینده بشر نوشته شده و این‌مولف در آن، تجزیه و تحلیلی از نیروهایی ارائه داده که تمدن انسانی را تشکیل داده‌ و بر جهان موثرند. تافلر در این کتاب، چیزی بیش از شهود نسبت به آینده را مد نظر داشته و مسائلی چون اقتصاد دورانی، شخصیت آینده، فرهنگ الکترونیک، خانواده هسته‌ای، زوال حکومت ملی و انتقال از نظام سیاسی فعلی به دموکراسی آینده از جمله موضوعاتی هستند که به آن‌ها پرداخته است.

اولین‌چاپ ترجمه شهیندخت خوارزمی از «موج سوم» سال ۱۳۶۳ عرضه شد و چاپ بیست و پنجمش هم دی‌ماه ۹۷ به بازار آمد.

چاپ بیست‌وششم این‌کتاب هم با ۶۷۴ صفحه و قیمت ۹۰ هزار تومان عرضه شده است.