به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، جواد میرعرب رضی مجری طرح توسعه زراعت چوب در سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور در رابطه با برنامههای این سازمان در سال جهش تولید اظهار کرد: سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری در راستای جهش تولید، طرح توسعه زراعت چوب در ۳۰ هزار هکتار از اراضی را در دستور کار قرار دارد.
وی افزود: در این طرح کشت انواع درختان سریع الرشد صنوبر و اکالیپتوس در نظر گرفته شده است.
میرعرب رضی در رابطه با استانهایی که برای کاشت این درختان مناسب هستند، خاطرنشان کرد: زراعت چوب بیشتر در استانهایی که آب کافی دارند مانند گیلان، مازندران، زنجان، آذربایجان غربی، خوزستان و کرمانشاه انجام میشود.
وی افزود: استانهای دیگر هم توسعه زراعت چوب را با آبهای نامتعارف انجام میدهند، مانند استان تهران که پتانسیل خوبی داشته و طبق مصوبه دولت کشاورزان در اراضی جنوب تهران حق کاشت این نوع درختان را دارند.
مجری طرح زراعت چوب سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور تصریح کرد: در استانهایی که بارندگی نداریم استفاده از رودخانههای دائمی و آبهای نامتعارف در دستور کار قرار گرفته و در ۱۰ استان کشور، اراضی را شناسایی کردیم که در حاشیه مراکز تصفیه فاضلابها هستند و برای توسعه چوب مناسب اند.
میرعرب رضی با اشاره به اینکه یکی از کسب و کارهایی که میتواند به صورت چند منظوره عمل کند زراعت چوب است، عنوان کرد: زراعت چوب باعث جلوگیری از خروج ارز، کاهش وابستگی و تأمین مواد سلولزی ام دی اف و اچ دی اف شده و صنعت درودگری را توسعه میدهد.
وی افزود: توسعه زراعت چوب اشتغال علاوه بر درآمدزایی باعث اشتغال پایدار روستایی خواهد شد.