رئیس اداره امور تبلیغ نخبگان اظهار داشت: شایسته است این مجموعه فاخر در کنار فعالیت های ارزشمند خود به تاریخ شفاهی روحانیت که در شکل گیری انقلاب اسلامی و قبل از آن مؤثر بودند نیز بپردازد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی قم، حجت الاسلام عباس زاده رئیس اداره امور تبلیغ نخبگان و تعدادی از مبلغان نخبه معاونت فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی از مرکز اسناد حوزه‌های علمیه بازدید کردند.

رئیس اداره امور تبلیغ نخبگان ضمن بازدید، ایجاد چنین مرکزی را برای حوزه‌های علمیه ضروری دانست و اظهار داشت: صیانت از آثار و تاریخ حوزه و روحانیت که از وراث انبیا الهی بوده و در مکتب شیعه منصب نیابت عامه را دارند، صیانت از آثار و اسناد گرانسنگ مکتب نورانی اهل بیت (ع) می‌باشد.

وی در ادامه افزود: علما از قدیم الایام مکتوبات اساتید خود که شامل مطالب ارزشمند اعم از اجازه نامه، اشعار، خاطرات، کرامات و دلنوشته های ناب را در کتابخانه های شخصی خود نگه می‌داشتند و در نزد آنها از باارزش‌ترین دارایی‌ها محسوب می‌شد ولی به این شکل جایی برای نگهداری نبود، الحمدلله در کنار نمایشگاه، آثار بزرگان به صورت آرشیو، جمع‌آوری شده که از اهمیت ویژه‌ای برخوردار می‌باشد.

حجت الاسلام عباس زاده با اشاره به مزیت‌های جمع‌آوری اسناد حوزوی بیان کرد: با مطالعه و تتبع در مجاهدت‌ها و آثار علما، نهادینه شدن اخلاص و مسئولیت پذیری با جان ودل در قبال دین و مکتب در وجود آنها پی برده می‌شود.

رئیس اداره امور تبلیغ نخبگان اظهار داشت: شایسته است این مجموعه فاخر در کنار فعالیت‌های ارزشمند خود به تاریخ شفاهی روحانیت که در شکل‌گیری انقلاب اسلامی و قبل از آن از جمله جریان میرزا کوچک خان، مدرس، محمد خیابانی، میرزای شیرازی، آخوند خراسانی، کاشانی و … همچنین به حضور پر رنگ روحانیت در هشت سال جنگ تحمیلی و مجاهدت‌های آنان که اسناد آنها در دفتر تبلیغات اسلامی موجود می‌باشد نیز بپردازد.

حجت الاسلام عباس زاده در پایان مطالب خود لزوم همکاری بین مراکز حوزوی را در راستای جمع‌آوری اسناد امری مهم برشمرد و گفت: مرکز اسناد حوزه و روحانیت برای غنای مجموعه خود لازم است با نهادهای مرتبط حوزوی در قم، نجف و شهرستانها به ویژه با مجموعه فاخر دفتر تبلیغات اسلامی همکاری داشته باشد.