به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی انتشارات سروش، کتاب «مرگهای نااُمیدی» نوشته آن کیس و آنگس دیتون بهتازگی با ترجمه پرناز طالبی توسط انتشارات سروش منتشر و راهی بازار نشر شده است.
نویسندگان کتاب «مرگهای نااُمیدی» تلاش دارد تصویری واقعی از جامعه سرمایهداری آمریکایی ارائه کنند که همواره به عنوان ساختاری با فرصتهای برابر تصویر شده است.
در کنار اینکتاب، «آمریکا تور وداع» نوشته کریس هجز، «زوال هژمونی، ایالات متحده در نیمکره غربی» اثر توماس اندرواُکیف، «جامعه انحطاطزده» نوشته روس گرگوری دوتات و «در سایه قرن آمریکایی؛ ظهور و افول قدرت جهانی آمریکا» نوشته آلفرد مککوی از آثار مجموعهای هستند که با محوریت موضوع زوال آمریکا، با همکاری اینناشر و موسسه مطالعات آمریکای شمالی و اروپای دانشگاه تهران منتشر شدهاند.
«مرگهای نااُمیدی» پدیدهای عجیب اما رایج در جامعه آمریکایی سرمایهداری است. اینعنوان که به مرگهای ناشی از خودکشی، مصرف بیش از حد مواد مخدر و الکل اطلاق میشود، در دهههای اخیر در میان طبقه کارگر آمریکا رشدی پیوسته داشته است.
کتاب پیشرو که توسط آن کیس و آنگس دیتون، دو اقتصاددان آمریکایی، نوشته شده، نشان میدهد چگونه کاستیهای این نظام منجر به از بینرفتن مشاغل، افول سطح زندگی اینطبقه و ارزشهای آن و به تبع آن منجر به زوال زندگی افراد میشود. نویسندگان اینکتاب به مجموعه عوامل اقتصادی و اجتماعی که این شرایط را رقم زده و زندگی را برای طبقه کارگر میانسال سفیدپوست دشوارتر کرده، پرداختهاند.
نابرابری، شهرنشینی، شکاف آموزش و تحصیلات و نظام بهداشت گرانقیمت اما ناکافی از جمله عواملی هستند که به آنها به عنوان عوامل موثر در افزایش نرخ مرگ و میر در این قشر توجه شده است. نویسندگان کتاب میگویند اینشرایط چگونه منجر به تضعیف جایگاه نیروی کار و افزایش قدرت شرکتهای بزرگ شده و جریان ثروت را از اقشار کم درآمد به سوی طبقه ثروتمند جاری کرده است. کیس و دیتون میگویند اقتصاد آمریکا از خدمت به مردم معمولی فاصله گرفته و اکنون در خدمت شرکتها، مدیران و مالکان آنهاست.
اینکتاب با ۴۵۰ صفحه، شمارگان هزار نسخه و قیمت ۹۲ هزار تومان منتشر شده است.