به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی چهارمین جشنواره ملی دیبا، مراسم اختتامیه و معرفی برگزیدگان چهارمین جشنواره ملی طراحی مد و لباس دیبا عصر چهارشنبه ۲۱ مهر با حضور ابوالقاسم شیرازی رئیس اتحادیه پوشاک تهران، مجتبی توانگر نماینده مجلس شورای اسلامی، ابراهیم درستی مشاور و نماینده وزیر صنعت در اتاق اصناف، بهزاد رشیدی رییس جهاد دانشگاهی هنر، امین مختاری دبیر جشنواره، داوران جشنواره و فعالان عرصه مد و لباس کشور در کنار برپایی نمایشگاه بینالمللی تهران مدوکس، در مجموعه شهر آفتاب معرفی شدند.
چهارمین جشنواره ملی مد و لباس دیبا توسط جهاد دانشگاهی هنر و با مشارکت اتحادیه پوشاک تهران و همچنین با حمایت کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور و مرکز رشد و کارآفرینی دانشگاه هنر و به دبیری امین مختاری برگزار شد.
شیرازی در اینمراسم اختتامیه اینجشنواره با تاکید بر لزوم تزریق بنیه علمی به بازار گفت: جشنواره دیبا اثرگذار است و حلقه واسطه بین پوشاک و دانشگاه محسوب می شود. امروز میخواهیم علم و تجربه را با هم تلفیق کنیم نتیجه این تلفیق این است که تولید کنندگان در کارگاه های تولیدی خود از دانشجویانی که فارغ التحصیل دانشگاه ها یا در حین تحصیل هستند استفاده می کنند و درنهایت آنها را جذب کارگاههای تولیدی خود خواهند کرد تا تولیدات دانش بنیان و خلاقانه و متنوع را روانه بازار کنند.
وی افزود: ما توانسته ایم بسیاری از دانشجویان را جذب بدنه صنعت و تولید کنیم و این رویه همچنان ادامه خواهد داشت چون این دانشجویان می توانند در بدنه تولید اثر مطلوبی داشته باشند و کارگاههای تولید ی ما با ورود دانشجویان بر اساس دانش و علم روز کار تولید را پیش می برند. همچنین کارها و تولیدات آنها متنوع و با سلیقه و ذائقه مشتری نیز همراه است .
رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان پوشاک تهران گفت: جذب دانشجویان دارای استعداد برتر ، بهره وری را در کار و تولید بالا می برد. بنابراین پیوند آنها به بدنه تولیدکنندگان و طراحان در اولویت قرار دارد.
سپس رشیدی بهعنوان سخنران دوم اینبرنامه گفت: معاونت فرهنگی جهاد هنر در این جشنواره تلاش میکند بهترین طراحان جوان و دانشجو را شناسایی کند و به صنعت پوشاک کشور معرفی کند تا هم بین دانشگاه و صنعت پل ارتباطی برقرار شده باشد و هم مسیر ایده تا محصول و ایده تا بازار هموار شده باشد. با افتخار اعلام می کنم که طرح های حاضر در این جشنواره که حاصل هنر و خلاقیت جوانان ایرانی است، بعد از نمایش در نمایشگاه، در ماه های پیش رو توسط برندهای همکار جشنواره تولید و در سطح کشور عرضه می شود و برنامه ریزی ها و ارزیابی ها به طوری بوده که طرحهایی انتخاب و روانه بازار شوند که بیشترین مطابقت را با برنامهها و اولویتهای برندها داشته باشند.
وی افزود: به امید روزی که بازار پوشاک ایران از آثاری که طراحان و تولیدکنندگان ایرانی با مواد و متریال ایرانی و با استفاده از علم و تخصصی دانشگاهیان و توسط استعدادهای جوان کشور آماده شده است، بهرهمند شود.
در پایان مراسم و بعد از پخش ویدیوهای گزارشی این جشنواره از رتبههای برتر با حضوران مدیرهای برندهای میزبان جشنواره به شرح زیر تقدیر به عمل آمد:
رتبه سوم: زهرا همتی مردی
رتبه دوم: زهرا روشنی منفرد
رتبه اول: یلدا خلیلی