به گزارش خبرنگار مهر، حمید سجادی وزیر ورزش و جوانان درباره معرفی مجید صدری از سوی هیأت مدیره باشگاه پرسپولیس به عنوان مدیرعامل گفت: نباید در وزارت ورزش به جای هیأت مدیره باشگاهها کار کنیم خودم پیشنهاد دادم اگر برای وضعیت مدیریتی پرسپولیس پیشنهادی دارید بگویید.
سجادی ادامه داد: در آخرین جلسهای که با اعضای هیأت مدیره پرسپولیس داشتم خودم از آنها خواستم با توجه به خواسته هواداران در این مورد به من ایده بدهند. برخی عزیزان این وضعیت را با استقلال مقایسه کردند اما شرایط آنها متفاوت بود و قابل مقایسه با پرسپولیس نبود. در این باشگاه تعداد اعضای هیأت مدیره کم بود و برخی از آنها استعفا کرده بودند. تقریبا این باشگاه با یکی دو نفر اداره میشد. در استقلال ابتدا هیأت مدیره را ترمیم کردیم و سپس این کادر تکمیل شد. در ادامه اعضای هیأت مدیره با هم مشورت کرده و از ما هم مشورت خواستند در نهایت به این نتیجه رسیدند که مصطفی آجورلو مدیرعامل استقلال شود.
وی خاطرنشان کرد: روز گذشته هیأت مدیره به من پیشنهاد داد و برنامهریزی کردم به فوریت و در اولین فرصت ممکن کار را انجام دهیم. در برنامههایم تغییراتی دادم تا به فوریت در خدمت هیأت مدیره پرسپولیس باشیم. اگر نیاز به تغییر در هیأت مدیره این باشگاه باشد اعضای هیأت مدیره را تغییر میدهیم و اگر نیاز به تقویت باشد هیأت مدیره پرسپولیس را تقویت خواهیم کرد.
سجادی درباره ادامه حضور صدری ادامه داد: مدیرعامل پرسپولیس را با مشورت هیأت مدیره و مجمع این باشگاه انتخاب خواهیم کرد. مجمع فقط من نیستم بلکه وزرای دادگستری و اقتصاد نیز حضور دارند. در نهایت مانند باشگاه استقلال که مجمع برای انتخاب و مشخص شدن تکلیف مدیرعاملی با هیأت مدیره مشورت کرد در پرسپولیس هم این کار را انجام خواهیم داد. پس از تشکیل مجمع به فوریت برای انتخاب مدیرعامل پرسپولیس تصمیم میگیریم.
وزیر ورزش و جوانان افزود: به عنوان یک خدمتگزار ورزش و جوانان فردی هستم که با ورزش کاملا آشنایی دارم. این مسائل در داخل خود مدیریت باشگاه رقم میخورد و دخالتی نداریم. از مصطفی آجورلو بپرسید که ما در انتخاب کارگزار باشگاه استقلال نقشی نداشتیم. خودشان در باشگاه این مسائل را بررسی کرده و طرحها را پیگیری میکنند.
سجادی درباره برگزاری دیدار استقلال تهران و پرسپولیس در دور رفت رقابتهای لیگ برتر فوتبال تاکید کرد: آرزوی بهترینها را دارم و امیدوارم بهترین مسابقه، بهترین نمایش و بهترین کیفیت را ببینیم. دربی خوبی پیش رو است. امیدوارم هموطنان عزیز از این آزمون سربلند بیرون بیایند و مسابقه دربی به نحوی برگزار شود که هواداران دو تیم راضی باشند فوتبال زیبا، مهیج و با کیفیتی ببینند. هر دو کادر فنی بهترین عملکرد خود را به نمایش خواهند گذاشت. ما در کنار هواداران هستیم. بر خودم، معاونان، همکاران در وزارت ورزش تکلیف کردهایم به بهترین شکل در خدمت استقلال و پرسپولیس باشیم گفتم در روزهای آینده هم به فکر برگزاری جلسات هیأت مدیره پرسپولیس هستیم و سعی داریم با خرد جمعی بهترین تصمیم را بگیریم.
وزیر ورزش و جوانان در پاسخ به اینکه راه حل موجود برای مشکل اساسنامه فدراسیون فوتبال و تصویب آن از سوی مجلس تصریح کرد: این موضوع و متعاقب آن آئیننامهها بحث روز است که دنیا با آن روبرو شده است. به یاد دارم حدود ۱۰ سال پیش اساسنامه فدراسیون جهانی تکواندو در یکسال سه بار تغییر کرد و کاملتر شد بازنگری در قوانین دستورالعملها آئیننامهها بحث روز دنیا است همگام با پیشرفت در ورزش چارچوبها نیاز به بازنگری دارد این موضوع عجیب و غریب نیست.
وی با تشریح مسائل مربوط به حوزه تنظیم اساسنامهها افزود: حدود یک دهه قبل در کشورمان اساسنامه تیپ داشتیم. از زمان آقای هاشمیطبا وقتی فدراسیونها از حالت انتسابی تبدیل به انتخابی شدند اساسنامهها هم شکل گرفت. در زمان دولت اصلاحات و ریاست محسن مهرعلیزاده در سازمان تربیت بدنی اصلاحیههایی در ماده ۱۰ اساسنامه گذاشتند که قبل از آن وجود نداشت تبصره ماده ۱۰ چه میگفت. اهالی ورزش یادشان هست که این تبصره به رئیس وقت سازمان تربیت بدنی اجازه میداد با استعفای رئیس فدراسیون موافقت کرده و برای فدراسیونها سرپرست انتخاب کند. در ادامه این موضوع باعث چالش بین سازمان تربیت بدنی وقت و فدراسیون فوتبال شد.
وزیر ورزش و جوانان با اشاره به دوران چالشهای این دو نهاد گفت: در زمان دولت احمدینژاد آقای محمد علی آبادی رئیس سازمان تربیت بدنی بود. در آن زمان فدراسیون فوتبال دچار یک چالش شد. نتیجه کارها این شد که از فیفا یک اساسنامه پس از طی مراحل زیاد به فدراسیون فوتبال ارسال و اساسنامه مجددی برای این فدراسیون طراحی شد. همه فدراسیونها با هم یک اساسنامه داشتند و فوتبال اساسنامه دیگر. در واقع دو اساسنامه داشتیم که یکی از آنها برای ۵۱ فدراسیون و دیگری برای یک فدراسیون بود.
وی افزود: در آن زمان فدراسیون فوتبال به قول ما قدیمیها خرج خود را از سایر فدراسیونها جدا کرد. از آن زمان برخی مواقع اشاره میشد چرا سایر فدراسیونها نهاد عمومی هستند و فدراسیون فوتبال نهاد غیردولتی. آن موضوع سرآغاز هزار و یک جور مبحث شد. ۸ سال از وزارت ورزش دور بودم و در این مدتی که در این وزارتخانه نبودم مجدد در اساسنامه فدراسیون فوتبال واژه عمومی به غیردولتی اضافه شد. اکنون تمام بحث فیفا و فدراسیون فوتبال ایران این است که فیفا اعتقاد دارد باید واژه عمومی را از کنار غیردولتی بردارید. این موضوع به مجلس شورای اسلامی و کمیسیون فرهنگی اعلام شده و بحث این است که آیا باید همچنان فدراسیون فوتبال عمومی غیردولتی باشد یا خیر.
سجادی تصریح کرد: یک تیپ خام اساسنامه از فیفا داریم. در ماده یک آن نکته جالبی نوشته شده است. در این ماده آمده فدراسیون شما فدراسیونی است عمومی غیردولتی اما در ادامه آمده این فدراسیون باید هماهنگ و همسو با قوانین داخلی هر کشور باشد. اطمینان دارم اگر قوانین داخلی را به فیفا توضیح بدهیم، قانع خواهد شد. به سهم خودم قوارههای بینالمللی را خوب بلدم و به آن اشراف دارم. سوابق کار من در خارج از کشور یونسکو و … بوده اما کاری به این مسائل نداریم.
وی عنوان کرد: اگر صحبت خوبی شود و توضیح خوبی بدهیم، فیفا هم میپذیرد و قبول میکند فدراسیون عمومی غیردولتی باشد یا غیردولتی. عمومی باشد یا نباشد. مسؤولان فیفا و قوانین داخلی هر کشور احترام میگذارند مگر اینکه برخی دوست نداشته باشند واژه عمومی غیردولتی در اساسنامه فدراسیون فوتبال باشد. این مسائل را به قانونگذار میسپاریم. در خدمت مجلس شورای اسلامی هستیم و هر چه نمایندگان صلاح بدانند به آن احترام گذاشته خواهد شد. طبق قوانین کشور فقط قانون برای ما مهم است.