به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی مخابرات منطقه کردستان، آزاد حکمت با اشاره به اینکه فیبرنوری یکی از بسترهای امن در حوزه تلفن ثابت به شمار میآید، اظهار کرد: اجرای پروژه و کابلکشی فیبرنوری در نقاط شهری و روستایی بر اساس استاندارد از استراتژیهای منطقه در راستای توسعه پایدار و کاهش آسیبهای احتمالی به سیستمهای مخابراتی است.
وی افزود: مخابرات منطقه در زمینه ارائه خدمات با کیفیت و نوین به مشتریان و کاهش آسیب به سیستمهای مخابراتی سیاست توسعه فیبرنوری را در دستور کار خود قرار داده است.
حکمت اظهار داشت: در حال حاضر حدود پنج هزار کیلومتر فیبرنوری در نقاط شهری و روستایی استان کردستان اجرا شده است که در این حوزه به عنوان استان پیشرو، عملکردی مطلوبی داریم.
وی با اعلام اینکه برای اجرای پروژه کابلکشی فیبر نوری و تأمین تجهیزات، سرمایه گذاری لازم صورت گرفته است خاطر نشان کرد: از ابتدای سال جاری تا کنون مبلغ ۷۰ میلیارد ریال در این حوزه هزینه شده است.
حکمت با بیان اینکه از سیاستهای مخابرات منطقه، گام نهادن در مسیر اقتصاد مقاومتی است اضافه کرد: استفاده و بهره گیری از فناوری فیبرنوری راهکاری برای مرتفع نمودن محدودیتهای موجود است که با حذف کابلهای مسی هم شاهد ارتقا سطح کیفی خدمات مبتنی بر این فناوری هستیم و هم به لحاظ اقتصادی اقدامات مثمرثمری صورت میگیرد.
وی تصریح کرد: توسعه و عمران شهری، افزایش تقاضای اینترنت پرسرعت خانگی، ساخت و سازهای جدید در راستای سیاستهای مسکن و شهرسازی؛ ضرورتِ توسعه زیرساختهای ارتباطی مورد نیاز جوامع شهری و روستایی را به صورت محسوسی میطلبد که استفاده از بستر فیبرنوری و مزایای آن میتواند در برآورده کردن تقاضای مشتریان مخابراتی منطقه کردستان نقش بسزایی داشته باشد.
مدیر مخابرات منطقه کردستان گفت: فیبر نوری رشتهای از تارهای بسیار نازک شیشهای است که به منظور ارسال امواج نوری در مسافتهای طولانی از آن استفاده میشود.
وی افزایش پهنای باند به منظور ارسال سریعتر اطلاعات، افزایش کیفیت خدمات و سرویسهای مخابراتی، ارسال اطلاعات بر بستر امن و مطمئن را از مزایای فیبر نوری دانست.
حکمت بیان داشت: با همراهی و تلاش همکاران منطقه با توسعه شبکه فیبر استان نقش خود را در ارتقای جایگاه مخابرات در عرصه باند پهن ایفا خواهیم کرد.