خبرگزاری مهر - گروه سیاست؛ زینب رجایی: روایتی که مستندات تاریخی از سالهای حضور رژیم پهلوی در کشورمان ارائه میکنند، مملو از خیانتهایی است که تحت امر آمریکا و انگلیس یا برای ثروتاندوزی این خاندان صورت گرفته است.
با این حال سالهای اخیر، غرب موجی در رسانههای رسمی و غیررسمی آغاز کرده که از طریق آن در تلاش است حقایق تاریخ را به حاشیه ببرد و روایات دیگری را جایگزین و بزرگنمایی کند، روایاتی که میان مخاطب و آنچه در حقیقت رخ داده، فاصله میاندازد.
«حاج اسدالله موتلفهایها» درباره این تلاش نگاهی از روی تجربه و به دور از هیجان دارد و میگوید: «در مقابل این اقدامات نباید نگرانی داشته باشیم؛ بلکه باید استقبال کنیم که از آنها، برای بیان حقایق درباره خیانت پهلوی استفاده کنیم.»
«بادامچیان» معتقد است: «اگر درست عمل کنیم میتوانیم از این اقدام دشمن که به ظاهر تهدید است، فرصتی طلایی برای بازگویی و تبیین ثمرات انقلاب اسلامی ایجاد کنیم و حقایق را نه تنها به نسل جوان خودمان بلکه برای کل دنیا آشکار کنیم.»
او در این گفتگو، ایرانِ امروز و دیروز را برروی دو کفه ترازو میگذارد و ضمن آنکه مستندات و خاطرات درباریان پهلوی را بازگو میکند، مسائل روز کشور را مورد تحلیل و بررسی قرار میدهد.
متن کامل این گفتگو بدین شرح است:
موج رسانهای از سوی دشمنان آغاز شده که تلاش میکند تاریخ را تحریف و پهلوی را تطهیر کند، آغاز این مسیر کجا بوده و چرا شاهد چنین موج انحرافی هستیم؟
در رابطه با جریانی که برای تطهیر رژیم پهلوی، دست به کار شده است، باید بدانیم طبیعی است که وقتی دشمن نتوانسته در مقابل انقلاب اسلامی ایران مقاومت کند، بکوشد تا به طریق دیگری موفقیت و پیشرفت ایران را بر هم بزند.
در این زمینه کاری چند جانبه پیش رو گرفته شده است و اقدامات آنها یک جانبه نیست. یکی از این اقدامات چند جانبه، انتشار مقاله «رشیدی مطلق» بود. تطهیر پهلوی گام بعدی بود که به وسیله آن تلاش کردند اهداف انقلاب را از بین ببرند. البته این گام همان اوایل انقلاب آغاز شد، همان زمانیکه «محمدرضا» گفت: «من صدای انقلاب شما ملت را شنیدم» تا بتواند بدین وسیله خود را نجات بدهد و چهره متفاوتی از خود به نمایش بگذارد.
آنها دولت «شریف امامی» را با نام دولت «آشتی ملی» روی کار آوردند و علاوه بر این «ژنرال هایزر» که یک جلاد بود را به ایران فرستادند؛ کسی که در ویتنام و کره جنایات وحشتناکی را مرتکب شده بود. آنها میخواستند حتی با کشتار میلیونی هم که شده اجازه ندهند انقلاب اسلامی پیروز شود، مردم را فریب میدادند و میگفتند میخواهیم آزادی بدهیم، از طرف دیگر هیئتی از مستشاران را تشکیل داده بودند تا خفقان حاکم بر کشور را افزایش دهند.
وقایع سال ۵۷ نمونهای از همین کار چندجانبه بود که رژیم استکباری آمریکا، همدستان غربی و اروپایی آنها کنار هم قرار گرفتند تا استبداد از ایران خارج نشود، اما به رهبری امام خمینی (ره) و با تکیه بر اصل ولایت فقیه، انقلاب مردمی به پیروزی رسید.
دشمن در انواع و اقسام زمینهها مسیر خود را ادامه داد، از اقدامات لانه جاسوسی گرفته تا گروههای منافق، کمونیست و خلق، کوشید به انقلاب ضربه بزند اما نتواست؛ تازمانیکه که کار به «رونالد ریگان» رئیسجمهور آمریکا رسید و او گفت: «میخواهیم ریشه انقلاب اسلامی را بخشکانیم». ریگان نیز موفق نشد و بعد که «کلینتون» روی کار آمد، سیاست «فریب همکاری» را مد نظر قرار داد و اعلام کرد که میخواهیم ایران با ما در صحنه بینالملل همکاری کند! انتظارشان این بود که جمهوری اسلامی دست به دستشان بدهد و در جنایات جهانی آمریکا شریک شود. اما این روش نیز بینتیجه ماند.
جنگ با عراق هم از مصادیق این تلاش بود...
بله؛ حتی ۸ سال جنگ تحمیلی نیز خللی در بنیانهای انقلاب ایجاد نکرد. نهایتاً به این نتیجه رسیدند که ما را سختتر تحریم اقتصادی کنند و از طریق چنین جنگی ایران را تحت فشار قرار دهند، اما این راهکار نیز به جایی نرسیده و نخواهد رسید.
جریان اصلاحطلب، لیبرالهای وابسته و غربگرایان داخلی در این سالها با عملکرد خود باعث اثرگذاری تحریمها شدهاند و با شعارهای مردمپسندانه افکار عمومی را تحت تأثیر قرار دادهاند!
بارها اعلام کردهایم که تحریمها نهایتاً بیست درصد در شرایط کشور اثر دارد و اگر در داخل، مقاوم و منسجم باشیم و با تدبیرعمل کنیم، اتفاقی برایمان نخواهد افتاد. معتقد هستیم کشوری که پانزده همسایه دارد، تحریم بر آن اثر ندارد.
متأسفانه جریان اصلاحطلب، لیبرالهای وابسته و غربگرایان داخلی در این سالها با عملکرد خود باعث اثرگذاری تحریمها شدهاند و با شعارهای توخالی و عوامانه افکار عمومی را تحت تأثیر قرار دادهاند، اما امروز شاهد نتایج شعارهای آنها هستیم.
کلید فائق شدن بر دسیسههای مختلف تا امروز چه بوده است؟
هیچیک از این دسیسههای خارجی و داخلی، محقق نشد؛ چرا که ایران رهبری عاقل، شجاع و مدبر دارد که به همراه یاران انقلاب که مجموعهای از دلسوزان هستند بنیانهای این انقلاب را حفظ کردهاند.
علاوه بر این ما ملت فهمیدهای داریم که پای انقلاب خود ایستادهاند. با توجه به این نکات، آنچه امروز شاهد آن هستیم آخرین راههای ناچاری و اضطرار است که دشمن دست به دامن آن شده است.
نقش مسئولان در گذر از این دسیسهها را چطور ارزیابی میکنید؟
متأسفانه در دولت قبل تصور مسئولان بر این بود که نیازمند برجام هستیم؛ اما دولت سیزدهم معتقد است که چنین نیازی وجود ندارد و میتوانیم با برقراری ارتباط صحیح با کشورهای همسایه، چین و روسیه، شرایط اقتصادی خود را بهبود ببخشیم.
در دولت قبل تصور مسئولان بر این بود که نیازمند برجام هستیم؛ اما دولت سیزدهم معتقد است که چنین نیازی وجود ندارد و میتوانیم با برقراری ارتباط صحیح با کشورهای همسایه شرایط اقتصادی خود را بهبود ببخشیم
باید بدانیم زیربنای اقتصاد ما سالم است، فقط ۱۴۰ میلیارد دلار از سرمایهمان توسط غرب بلوکه شده است؛ غربی که خود را طرفدار حقوق بشر نیز معرفی میکند! بنابراین اگر این پول آزاد شود هیچ مشکلی از نظر اقتصاد نخواهیم داشت؛ مگر «بیتدبیری» در اینکه چگونه سرمایه خود را مدیریت کنیم و آن را به باد ندهیم.
در برابر تلاش جدید دشمن چه باید بکنیم؟
ایران علیرغم همه مشکلات، محکم و استوار تا اینجای راه رسیده است. غرب چه باید بکند؟ در شرایطی که نمیتواند ایرادی به دولت جدید بگیرد، ناچار است راهکارهای دیگری در نظر بگیرد و با فریب افکار عمومی، کتمان حقایق و تحریف تاریخ تلاش خود را ادامه دهد.
این اقدامات آخرین تلاشهای آنهاست که خودشان را به رسوایی میکشاند؛ چرا که محمدرضا پهلوی به قدری فاسد، مزدور، خودفروخته و خائن بود که نظیر ندارد و هرچه دشمنان در این زمینه تلاش کنند برای خودشان بیآبرویی به بار میآورند. سال قبل به صدا و سیما گفتم که میتوانید از اظهارات خودشان (پهلویها و کسانی که برای تطهیر آنها تلاش میکنند) استفاده کنید و حقایق را آشکار سازید.
«فرح» چند سال پیش ادعا کرد که در جشنهای ۲۵۰۰ ساله خرج مختصری کردیم تا ایران را به دنیا نشان بدهیم. گویا فراموش کرده تمام اسناد دربار شاه را در این جشنها به «این و آن» دادند و علاوه بر این خرجهای هنگفتی از جیب مردم هزینه کردند.
آنها حتی غذای جشنها را از فرانسه با هواپیما به کشور میآوردند. حالا از چنین دزدیها و خیانتهایی به عنوان خدمت یاد میکنند؛ درحالیکه آن زمان دنیا، ایران را به خاطر تلاش محمدرضا پهلوی برای نمایش خودش مسخره میکرد. در مقابل این اقدامات نباید نگرانی داشته باشیم بلکه باید استقبال کنیم که از آنها، برای بیان حقایق درباره خیانت پهلوی استفاده کنیم.
مدارک زیادی هم در دست داریم...
شکنجهگاه دوران پهلوی امروز به موزه عبرت تبدیل شده و برقرار است؛ حساب دزدیها و خیانتهای این خاندان روشن است. پولها و جواهراتی که وقت فرار از ایران با خود بردند و امروز هنوز با سرمایه مردم ایران زندگی میکنند.
صدا و سیما، نشریات، خبرگزاریها و در مجموع رسانهها باید بخشی از فعالیت خود را به جهاد تبیین که رهبر انقلاب بر آن تاکید کردند، اختصاص دهند تا نسل جوان ما که خیانتها و شکنجههای پهلوی ندیده، آنها را بشناسد. اگر درست عمل کنیم میتوانیم از این اقدام آنها که به ظاهر تهدید است، فرصتی طلایی برای بازگویی و تبیین ثمرات انقلاب اسلامی ایجاد کنیم و حقایق را نه تنها به نسل جوان خودمان بلکه برای کل دنیا آشکار کنیم.
برخی میگویند دستاوردهای امروز کشور حاصل انقلاب نبوده و در اثر گذر زمان به دست آمده است؛ علم سیاست چه پاسخی به این ادعا میدهد؟
آیا در مصرِ «عبدالناصر» گذر زمان توانست موجب پیشرفت شود؟ عربستان سعودی با گذر زمان، علیرغم حمایتهای آمریکا و پول نفت چه پیشرفت چشمگیری کرده؟ اینها حرف بیهوده است که باید بدون عصبانیت و با مطالعه و تبیین تاریخ، کذب بودنشان را برملا کنیم.
«شریف امامی»، «استاد اعظم»، «بختیار»، «عبدالله ریاضی» و بسیاری دیگر از افراد دربار پهلوی، «لُژ فراماسونری» انگلیسی بودهاند، آنها امروز چه حرفی برای گفتن دارند؟ با چنین درباری شاه در مقابل امروز آمریکا میداند اگر در منطقه دست از پا خطا کند، در سطح دریا، زیر دریا و خشکی ایران به او امان نخواهند داد. این قدرت، استقلال و عزت امروز کشور دستاورد گذر زمان است؟ «کارتر» ذلیل بود؛ آیا این ذلت را میتوان با اقتدار امروز جمهوری اسلامی ایران مقایسه کرد؟
امروز آمریکا میداند اگر در منطقه دست از پا خطا کند، در سطح دریا، زیر دریا و خشکی ایران به او امان نخواهند داد. قدرت، استقلال و عزت امروز کشور دستاورد گذر زمان است؟ امروز ایران است که در جریان مذاکرات وین تعیین تکلیف میکند. همه این اقتدار دستاورد جمهوری اسلامی است.
در جریان مذاکرات با تحریم، تهدیدمان میکنند و خیال میکنند که به ضرر ما تمام میشود؛ شاید ایجاد مزاحمت کرده باشند اما باید بدانند ایران دارای استقلالی قدرتمند شده که حتی یک دلار بدهی خارجی ارزی ندارد و از طرف دیگر پول گزافی از غرب طلبکار است.
کشورهای دیگری هم زیر سایه غرب با ما بدحسابی کردهاند...
هیچ آبروریزی برای کره جنوبی بدتر از این نبود که هفت میلیارد دلار پول ایران را به خاطر آمریکا به ما بازنگرداند. این رسوایی بینالمللی است که به عنوان کشوری مستقل تا این حد زیر چتر غارتگر بینالمللی به نام آمریکا قرار بگیرد. البته هیچ قدرتی از این بالاتر نیست که ایران علیرغم همه دشمنیها، باز هم با قدرت در دنیا ظاهر میشود. گرچه مشکلات و زحمات را در کنار مردم تجربه میکنیم اما اقتدار ایران در عرصه بینالمللی غیرقابل انکار است.
باید بدانیم شیطان بزرگ و دشمنان ما هرچقدر توطئه کنند، به نفع ما است. چراکه ما میتوانیم از تهدید فرصت بسازیم.
دموکراسی در زمان پهلوی چگونه بود؟ انتخاباتهایی که برگزار میشد را میتوان نمونهای از دموکراسی دانست؟
برای مجلس شورای ملی، انتخابات برگزار نمیشد؛ بلکه انتصاب بود. بعد از آنکه رضا پهلوی از ایران فرار کرد، شبکه فراماسونری در ایران متشکل از افراد روشنفکر مابانه، اجازه ندادند ایران مسیر درست را اسناد زیادی به روایت و شهادت مسئولین و اطرافیان دربار پهلوی موجود است که آنها خودشان در خاطرات خود به فرمایشی و قلابی بودن انتخاباتها اعتراف کردهاند پیش بگیرد. بنابراین باز هم انتخاباتی که در ایران برگزار شد با دخالت مستقیم دولت بود تا حدی که انتخابات باطل اعلام میشد.
اسناد همه این خیانتها در کشور موجود است؛ کافی است پروندههای اسناد انتخاباتی را به مردم عرضه کنیم. این اسناد به روایت و شهادت مسئولین و اطرافیان دربار پهلوی است. آنها خودشان در خاطرات خود به فرمایشی و قلابی بودن انتخاباتها اعتراف کردهاند؛ اما به محض پیروزی انقلاب اسلامی تا همین امروز شاهد انتخابات سالمی بودهایم.
ما در زمینه ارائه این اسناد به جامعه غفلت نکردهایم؟ جای خالی چه اقدامی امروز در مقابل این جریان محسوس است؟
رسانه باید به «طاغوت به روایت طاغوت» را در دستور کار خود قرار دهد و حتماً نباید یک دستور از بالا باشد؛ نباید غفلت را بیش از این ادامه دهیم! مستندهای موجود در این زمینه را ارائه کنیم و در سطوح مختلفی آن را مورد پیگیری، بررسی و بازگویی قرار دهیم.
از دشمن نمیشود توقع دوستی داشت، از شیطان نمیتوان انتظار خداپرستی داشت! دشمن میخواهد با ایجاد این امواج پایههای مقاومت و هویت اصیل ایران اسلامی را بشکند، اما این شکست از آن خودشان خواهد شد.
یک ملت اصیل را نمیتوان شکاند. ملتها اگر مقاوم باشند و هویت حقیقی خود را حفظ کنند، خدشهای متوجه آنها نخواهد شد و همیشه در صحنه بینالمللی مقتدر خواهند ماند.