اسماعیل عاکفی پژوهشگر قرآنی با تأکید بر لزوم تشکیل گروه کارآمد قرآنی با حضور برگزیدگان مسابقات قرآن، گفت: همچنان که رهبر انقلاب فرموده‌اند باید در عرصه قرآن قهرمان‌پروری کنیم.

اسماعیل عاکفی مؤلف، کارشناس قرآنی در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص برگزاری سی و هشتمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن کریم گفت: اگر قرائت و حفظ قرآن را به‌عنوان یک فن در نظر بگیریم در تمامی فنون برگزاری مسابقه به افزایش بازده و بالا رفتن کیفیت آن فن کمک می‌کند. در مسابقات ورزشی هم همین‌طور است وقتی این مسابقه‌ها به‌صورت حرفه‌ای و بین‌المللی برگزار می‌شود شاهد این هستیم که ورزش در رشته‌های مختلف روزبه‌روز در حال رشد کردن است و به‌عنوان یک مسئله و دغدغه مهم تلقی می‌شود.

وی ادامه داد: اگر بتوانیم مسابقات قرآنی را هم مثل مسابقات ورزشی در همه فنون برگزار کنیم به‌اندازه خودش در زمینه قهرمان‌پروری در این عرصه تأثیرگذار خواهد بود و قطعاً باعث بالا رفتن کیفیت قرائت و حفظ قرآن می‌شود. همچنان که رهبر انقلاب فرموده‌اند باید در عرصه قرآن قهرمان‌پروری کرده و بزرگان قرآنی را تکریم کنیم.

عاکفی یادآور شد: از طرفی این قهرمان‌پروری باعث جذب افراد به قرآن می‌شود و مسلماً برگزاری مسابقات قرآن می‌تواند آن دسته از جوانانی که زمینه علاقه‌مندی به قرآن را دارند بیشتر جذب کند.

این کارشناس قرآنی در خصوص افزایش کیفیت مسابقات قرآن نیز توصیه کرد: برای این منظور باید از مدت‌ها قبل به این موضوع پرداخته می‌شد. در دورانی که بنده سالهای قبل مدیر دارالقرآن وزارت دفاع بودم ما آمدیم در حین برگزاری مسابقات قرآن گروه کارآمد قرآنی را تشکیل دادیم و بعداً فهمیدیم برخی از ادارات و نهادهای دیگر هم این کار را کرده‌اند. کار این گروه این بود که افراد بعد از اینکه در مسابقات مقام می‌آوردند برایشان کلاس تخصصی برپا می‌شد تا بتوانند ارتقا پیدا کنند و درجا نزنند. ما برای افزایش کیفیت مسابقات باید مدت‌ها قبل از آن برنامه‌ریزی داشته باشیم و فضاسازی لازم را انجام دهیم و بتوانیم تا در مسابقات به نتیجه مطلوب برسیم.

گفتنی است، مرحله نهایی سی و هشتمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن جمهوری اسلامی ایران روزهای نهم تا چهاردهم اسفندماه با حضور ۶۲ شرکت‌کننده از ۲۹ کشور به‌صورت غیرحضوری در حال برگزاری است.