به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، سرپرست دفتر بازرسی و نظارت بر کالاهای اساسی وزارت جهاد کشاورزی با تأکید بر اینکه ۱۰۰ درصد روغنهای وارداتی با ارز ۴۲۰۰ تومانی انجام میشود و باید به قیمت مصوب به فروش برسد، گفت: روغن خوراکی به فراوانی در کشور وجود دارد و کارخانهها باید عرضه این محصول را سرعت دهند.
به گفته مسعود امرالهی، اگر کارخانهای بیش از یک ماه عرضه را نگه دارد و برنامهریزی کند تا پس از حذف ارز ترجیحی آن را توزیع کند، احتکار کرده است.
وی با بیان اینکه در این کارخانه روغنهای تولیدی از ۲ آذر ماه موجود بوده و توزیع نشده است، تصریح کرد: نباید پس از تولید، این محصول بیش از یک هفته در انبارها ذخیره شود؛ ما کمبودی در بازار نداریم؛ البته هفته پایانی سال تقاضا برای این محصول زیاد است که باید عرضه انجام شود.
امرالهی با اشاره به دستور معاون اول رئیسجمهور در ستاد تنظیم بازار، گفت: از روز پنجشنبه با جلسه مشترک با سازمان تعزیرات حکومتی برنامهریزی برای نظارت بر توزیع و فروش کالاهای اساسی قند، شکر، برنج و روغن و سایر کالاهای انجام شده است.
وی ادامه داد: روز گذشته فروشگاههای زنجیرهای و هماکنون کارخانههای روغن مورد نظارت قرار گرفته است و در سراسر کشور نیز گشتهای تعزیرات به همراه بازرسان وزارت جهاد کشاورزی؛ بازرسیهای لازم در این خصوص را انجام میدهند.
سرپرست دفتر بازرسی و نظارت بر کالاهای اساسی وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به این که در حدود ۳ ماه است که بر اساس قانون انتزاع، نظارت بر کالاهای اساسی بر عهده وزارت جهاد کشاورزی محول شده است، تصریح کرد: ما در این ایام بیش از ۳۵۰ هزار مورد بازرسی انجام دادهایم و حدود ۳۰ هزار پرونده نیز به سازمان تعزیرات حکومتی ارسال شده است.