رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران از ظرفیت بالقوه این دانشگاه در راه‌اندازی شرکت‌های دانش‌بنیان در سال ۱۴۰۱ خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علوم پزشکی ایران، دکتر عبدالرضا پازوکی در دیدار نوروزی با هیأت رئیسه و اساتید این دانشگاه به تشریح برنامه‌های این دانشگاه در سال ۱۴۰۱ پرداخت.

وی گفت: در چند ماه اخیر که از کارنامه دولت جدید به ریاست جمهوری حجت السلام رئیسی می‌گذرد شاهد اقدامات درخشان در حوزه بهداشت و درمان و کنترل کرونا هستیم.

پازوکی با تاکید بر حرکت جهادی وزیر بهداشت که تجربیات ارزنده‌ای در دوران دفاع مقدس دارد، افزود: در حال حاضر مرحله کنترل کرونا به خوبی انجام شده است و در مراحل بعدی، اولویت‌های دیگر وزارت بهداشت برای تضمین سلامت مردم اقدام خواهد شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران با اشاره اتفاقات ناپسند سالهای گذشته در ادغام این دانشگاه با دانشگاه علوم پزشکی تهران و در نهایت اقدام خوب انتزاع خاطرنشان کرد: دانشگاه علوم پزشکی ایران از جهات مختلف مظلوم واقع شده است ولی خوشبختانه هم اکنون مورد توجه مسئولین و وزارت بهداشت است.

پازوکی ادامه داد: خانواده علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران، با یکپارچی، انسجام و اتحاد باید بتواند نه تنها در بین دانشگاه‌های کشور، بلکه در رتبه بندی بین المللی نیز جایگاه خوبی کسب کند.

وی در تشریح جایگاه بین المللی دانشگاه علوم پزشکی ایران عنوان کرد: رتبه این دانشگاه در نظام رتبه بندی تایمز بین ۵۰۰ الی ۶۰۰ دانشگاه دنیا است و در نظام رتبه بندی شانگهای در جمع ۵۰۰ دانشگاه جهان قرار دارد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران با ابراز امیدواری برای ارائه خدمات بیشتر و بهتر دانشگاه علوم پزشکی ایران در محدود جغرافیایی غرب استان تهران بیان کرد: این دانشگاه در کنار خدمات سلامت، در بحث آموزش و پژوهش نیز نقش خود را به بهترین نحو ایفا می‌کند.

وی با اشاره به رهنمودهای رهبر معظم انقلاب در نوروز ۱۴۰۱ با تاکید بر بحث دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرینی خاطرنشان کرد: دانشگاه علوم پزشکی ایران برنامه‌های خوبی در بحث راه اندازی شرکت‌های دانش بنیان داشته و دارد و باید این مقوله نه تنها در بین اساتید؛ بلکه با مشارکت کارشناسان حوزه‌های مختلف دانشگاه محقق شود.

در این دیدار نوروزی، اعضای هیئت رئیسه و اساتید دانشگاه علوم پزشکی ایران نیز به فراخور مأموریت و رشته‌های پزشکی به مباحثی از جمله افزایش سهم این دانشگاه در مراکز تصمیم گیری نظیر شورای تخصصی، ساماندهی مالیات پزشکان تمام وقت جغرافیایی، ایجاد ردیف استخدامی هئیت علمی رشته‌های توانبخشی، توجه بیشتر به طب سالمندی، اهمیت دادن به جانشین پروری در حوزه مدیران بیمارستانها و پرستاران و تسهیل در ارائه مجوزها پرداخته شد.