به گزارش خبرگزاری مهر، امام جمعه مسجد جامعه دهلی هندوستان در رأس هیأتی با رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه دیدار کرد.
در ابتدای این دیدار سیداحمد بخاری امام جمعه مسجد جامع دهلی هندوستان ضمن ابراز خوشحالی از این سفر گفت: هدف اصلی ما از این سفر و ملاقات تقویت رابطه بین مسلمانان هند و ایران است و تصمیم داریم که این ارتباطات بیشتر از گذشته ادامه داشته باشد.
وی افزود: من و شما از نظر دیدگاه و وظایف مانند هم هستیم. در دنیا اعتقاد بر این است که افراد مذهبی نمیتوانند رهبر و حاکم مردم باشند ولی ما میبینیم که در ایران امامخمینی (ره) و حضرت آیتالله خامنهای ثابت کردند که مردم تحت رهبری روحانیون و افراد مذهبی موفقتر هستند. این مطلب ثابت شد که عالم مذهبی و روحانیون میتوانند رهبری جامعه را داشته باشند.امروز مبارزه حضرت آیتالله خامنهای رهبر ایران با دشمنان یک حقیقت انکارناپذیر است.
رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه ضمن خوش آمدگویی به امام جمعه دهلی و هیأت همراه گفت: نگاه و آشنایی شما با ایران، انقلاب ایران و حضرت امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری بسیار جالب است. امام جمعه دهلی، شخصی است که فعالیتهای مهمی در راه اعتلا و رشد اسلام در هندوستان انجام داده است.
حجتالاسلام و المسلمین حاج علی اکبری افزود: مسئولیت بزرگ امروز ما و شما این است که نور ایمان، تقوا و اخلاق اسلامی و نگاه به وحدت و برادری اسلامی را به نسل جوان و جدید منتقل کنیم. نقطه مشترک و اصلی ما و شما از نظر فکری مسئله وحدت امت است و رمز اصلی عزت اسلام و مسلمین، حفظ نسل جوان و هدایت این نسل است. به نظرم نمازجمعه میتواند نقطهای باشد که ما را در رسیدن به این دو هدف کمک کند.
وی ادامه داد: در شرع مقدس، بعد از مراسم حج در عرصه بینالملل، چیزی به پای نمازجمعه نمیرسد و نکته جالب این است که در نمازجمعه و در یک اجتماع بزرگ هفتگی، امام جمعه طی خطبه با مخاطبان خود صحبت میکند و مسائل روز را برای نمازگزاران تبیین میکند. این مسئله نمایانگر این است که رشد فکری جامعه مسلمانان چقدر مورد عنایت خدا بوده است که نیمی از نمازجمعه تبدیل به خطبه میشود و خطبهها از جایگاه نماز ارائه میشود.
رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه با اشاره به ترور ۵ تن از امامان جمعه (شهدای محراب) در اوایل انقلاب اسلامی ایران گفت: نمازجمعه جایی است که دلها و عواطف مسلمانان باید بهم نزدیک شود، ما در این ۴۳ سال که از انقلاب میگذر و ما از برکت انقلاب دوباره به نمازجمعه رسیدیم متوجه شدیم که دشمنان اسلام از نمازجمعه وحشت دارند و این نشان دهنده این است که نمازجمعه رمز عزت امت اسلامی است.
حجتالاسلام و المسلمین حاج علی اکبری ادامه داد: ما در ایران تحت تدابیر مقام معظم رهبری یک زنجیره فراگیر و متصل از ائمهجمعه و نمازجمعه شیعه و اهل سنت در کشور داریم.