به گزارش خبرگزاری مهر، اتحادیه واردکنندگان نهادههای دام و طیور در واکنش به صحبتهای اخیر مدیرعامل اتحادیه سراسری دامداران ایران توضیحاتی را ارائه کرد.
در متن این نامه آمده است:
با توجه به فرمایشات اخیر جنابعالی مبنی بر نظارت بر فرایند واردات نهاده توسط شرکت آریو تجارت (که البته این حجم از اصرار جنابعالی بر تطهیر این پروژه بیشتر شائبه وجود شراکت دارد تا نظارت)
به نظر میرسد همانطور که اشاره فرمودید نه تنها سازمان بازرسی کل کشور بلکه مجموعه وزارت جهاد کشاورزی هم دسترسی به اطلاعات نظارتی جنابعالی را نداشتهاند. لذا استدعا دارد برای تنویر افکار عمومی دستور فرمائید به جای کلی گویی و ادعاهای جنابعالی مبنی بر اینکه تعهدات شرکت آریو تجارت با نظارت شما انجام پذیرفته است را به صورت مستند و در قالب پاسخ به سوالات ذیل اعلام عمومی فرمائید تا بدین ترتیب رفع سو تفاهم شود.
۱- در حال حاضر و بعد از دو ماه از پرداخت وجه کامل خرید بیش از ۵۰۰ هزارتن نهادههای دامی دقیقاً چه مقدار کالا (و در قالب کدام جدول زمانی بعد از دو ماه از محل تعهدات این شرکت) که وجه کالاها را دریافت کرده است، تحویل گردیده است.
۲- چه مقدار از تعهدات این شرکت در بنادر کشور موجود میباشد (شماره قبض انبار و تناژ )؟
۳- مستندات آخرین وضعیت حدود ۱,۱۰۰ میلیارد تومان وجوه دریافتی این شرکت از محل فروش کالاهای ناموجود؟ (موجودی حساب و برداشتهای احتمالی از حساب این شرکت و…) به صورت مستند؟
۴- اگر این شرکت تعهدات خود را انجام داده است چرا وزارت جهاد کشاورزی رسماً اعلام کرده که مسئولیت رفع تعهدات شرکت آریو تجارت سهیل به دلیل تعلل و ناتوانی به شرکت پشتیبانی امور دام واگذار گردیده است؟
دلیل دستور پرداخت ارز وزارت جهاد کشاورزی در تاریخ ۱۵ اردیبهشت و قبل از ورود کالا به کشور؟
استحضار دارید که همه واردات بخش خصوصی کشور از بیش از یک سال پیش به صورت اعتباری بوده و ارز آن بعد ۲ ماه از عرضه کالا در سامانه بازارگاه و بارگیری آن تخصیص میافته است.
جهت مزید استحضار به عنوان نمونه نامه دفتر بازرسی و نظارت کالاهای اساسی وزارت جهاد کشاورزی مبنی بر عدم تأمین تعهدات شرکت آریو تجارت سهیل در قبال خریداران را که در تضاد با ادعاهای جنابعالی هست تقدیم میگردد. ای کاش اطلاعات نظارتی خود را حداقل در اختیار دفتر نظارت و بازرسی وزارت جهاد قرار میدادید که شائبه غیر واقعی بودن آن بر طرف میشد.
در حال حاضر بیش از ۲۸ شرکت شناسنامه دار و خوش سابقه کشور که بالغ بر ۲۵۰ ملیون یورو مطالبات ارزی از محل نهاده تحویل شده دارند دلال و واسطه محسوب میشوند یا شرکتی که با رانت و تبانی اقدام به جمع آوری نقدینگی تولید بدون وجود کالا را نموده است؟
جنابعالی به عنوان ناظر این پروژه از چه مرجعی حکم نظارت دریافت کردهاید و گزارشات و مستندات خود را به کدام مرجع تحویل نمودهاید؟
آیا ایجاد کوتاژ مجازی (جعلی) و فروش نهادهای که وجود خارجی نداشته مصداق تخلف و کلاهبرداری نیست؟
اطلاعات موجود نشان میدهد این خطای فاحش برخی مدیران از طریق برنامههای تبلیغاتی و نمایشهای بی سند قابل توجیه نبوده و تاریخ مصرف این قبیل اقدامات نیز به پایان رسیده است. بهتر بود به جای تولید رپورتاژ آگهیهای رسانهای و کلیپهای تبلیغاتی در فضای مجازی برای دفاع بدون مستندات از این پروژه مسئولین محترم در راستای صیانت از اعتبار دولت مردمی و قبل ورود دستگاههای ذیربط راسا نسبت به اصلاح امور مطابق با فرمایشات مقام معظم رهبری و برخورد قانونی با برنامه ریزان، آمرین و مجریان این طرح اقدام مینمودند.