دبیر دوره اول جشنواره خودنویس گفت: ما به خودنویس و نویسندگانش افتخار می‌کنیم و در این دوره از جایزه ادبی جلال چند عضو خودنویس کاندیدای این جشنواره انتخاب شدند.

به گزارش خبرنگار مهر، نشست خبری جشنواره خودنویس زرین با حضور شمس الدین فلاح هاشمی دبیر دوره اول جشنواره خودنویس و جمعی از نویسندگان سومین خودنویس در سالن اجتماعات خبرگزاری مهر برگزار شد.

شمس الدین فلاح هاشمی دبیر دوره اول جشنواره خودنویس با اشاره به تفاوت‌های جشنواره خودنویس با دیگر جشنواره‌های ادبی گفت: تفاوت این جشنواره با جشنواره‌های ادبی حضور شرکت کنندگان آن است که در جشنواره خودنویس از نوقلمان و قلم اولی‌ها بهره مند می‌شویم و در دیگر جشنواره‌ها عموماً افراد جایزه بگیر شرکت می‌کنند و همیشه و در همه جشنواره‌ها جزو نفرات برتر هستند و هیچ زمانی فضا برای نوقلمان نیست.

وی افزود: جشنواره خودنویس به کشف استعدادها می‌پردازد از کسانی که به ویژه در مناطق محروم هستند. درواقع خودنویس یک ایده بکر بود.

دبیر دوره اول جشنواره خودنویس گفت: در دوره اول جشنواره خودنویس، عضوی را داشتیم که نیم ساعت با موتور می‌رفت تا مطلب را برای مان ایمیل کند و از ما می‌خواست که اشکالات را یکجا به او بگوییم که آنها را برطرف کند.

وی ادامه داد: ما هیچ زمانی دوست نداشتیم در خودنویس کار تجاری داشته باشیم که اگر اینطور بودیم، به سراغ نویسنده های مطرح می‌رفتیم. البته باید گفت که خیلی از آثار نویسندگان خودنویس علی رغم عدم تبلیغ دیده شدند.

فلاح هاشمی گفت: از آنجا که به دلایل امکانات مالی در هر دوره تنها ۲۰ نوقلم را می‌توانستیم آموزش دهیم که عنوان زرین گرفته اند، اگر می‌توانستیم اعضای نقره‌ای یعنی آنهایی که برای مان طرح داستان و رمان شأن را ارسال کردند، تحت آموزش قرار دهیم، قطعاً شاهد تولیدات خوبی از سوی آنها بودیم.

وی افزود: بنظرم اگر سازمان و نهادی امکاناتی مشابه خودنویس را دارند، به سراغ اعضای نقره‌ای ما بروند و آنها را تحت آموزش قرار دهند. در دوره دوم خودنویس، نویسنده کار اولی را داشتیم که یک نفر دیگر حاضر بود آثار او را بخرد. آنها به خودنویس اعتماد کرده بودند.

دبیر دوره اول جشنواره خودنویس گفت: خروجی خوبی از دوره‌های مختلف خودنویس داشتیم و امیدوارم با قدرت آن را ادامه دهیم. تفاوت خودنویس با دیگر جشنواره‌ها این است که نویسنده کار اولی را بیشتر تحویل گرفتیم درحالی که در همکاری با دیگر ناشران حتماً باید چند اثر چاپ شده را داشته باشید تا با شما همکاری کنند.

وی ادامه داد: ما به خودنویس و نویسندگانش افتخار می‌کنیم. در این دوره از جایزه ادبی جلال چند عضو خودنویس کاندیدای این جشنواره انتخاب شدند.

فلاح هاشمی گفت: برخی از ناشران را شاهد هستیم که از نویسنده پول می‌گیرند تا اثرش را به چاپ برساند. همچنین معتقدیم اگر رمانی فضای بومی با روایت ایرانی را در برداشت، حتماً دیده خواهد شد.