به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله علی اکبر رشاد در جلسه ۲۱۵ درس خارج فقه القضا که در حوزه علمیه امام رضا (ع) برگزار شد با قدردانی از حضور حماسی مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن اظهار داشت: حضور حماسی و با شکوه و مسئولانه ملت در عرصه دفاع از آرمانهای انقلاب اسلامی و حمایت از نظام اعراض ارادت و تجدید میثاق با ولی امر عادل و مجاهد و شجاع و زاهد و دلسوز و فکور و آینده نگر و قهرمان نظام، رهبر مظظم انقلاب اسلامی و حکیم امت ستودنی است.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: قدردانی میکنیم از مردمی که همواره موقعشناس هستند، کاش به اندازهای که مردم موقع شناس هستند برخی از مسئولان نیز موقعیت سنج بودند و به همان اندازه که مردم پای نظام هستند و وفادارانه و با انگیزه و عقیده و احساس مسئولیت اند و در جایی که نیاز است به میدان می آیند همه ما و مسئولانی که از قافله مردم تأخیر دارند نیز چون مردم عمل کنند.
وی بیان کرد: شب بیست و دوم بهمن ماه امسال در تکبیرگویی شبانه، مردم نشان دادند نسبت به سنوات قبل و در پاسخ به یاوه سراییها و رفتارهای خشونت آمیز و شرورانه عدهای علیل و فریب خورده و وابسته در صحنه حاضرند و در پاسخ به این شرارتها در آئین نورانی تکبیر گویی شب پیروزی انقلاب اسلامی حضور منسجمی داشتند و به طور محسوس برخی نسبت به سالهای قبل خروششان بیشتر بود.
آیت الله رشاد عنوان کرد: ملت ایران، روز ۲۲ بهمن با حضور حماسی دشمن را مأیوس کردند و به نظام آبرو و پشتوانههای نظام اسلامی را تحکیم بخشیدند.
وی تصریح کرد: شعارهای معنادار و رفتارهای سنجیده و حضور پایداری نسبت به سنوات گذشته در میان جمعیت گسترده شاهد بودیم، با توجه به حضوری که داشتیم در راهپیمایی امسال میتوانستیم این حضور گسترده را احساس کنیم که بسیار ارزشمند است.
باید از مردم وفادار و وظیفهشناس و حامی و مطیع و خردمند تشکر کرد
رئیس و مؤسس پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی گفت: باید از مردم وفادار و وظیفهشناس و حامی و مطیع و خردمند تشکر کرد، در این حوادث اخیر نظام حوصله به خرج داد و پدرانه عمل کرد و مانند پدر دلسوز خیرخواهی که متوجه خطای برخی از فرزندان خود شده باشد حوصله کرد و مجال داد و میدان داد برای اینکه گفته نشود با برخورد و خشونت این اغتشاشات جمع شد.
وی افزود: نظام تا آخرین نفس حوصله کردند و شهید زیادی داده ایم و حدود ۱۰۰ شهید از بسیجیان و طلاب و نیروی انتظامی و افراد عادی در این اغتشاشات تقدیم شد که از جوانان با اخلاص و متدین و غالباً از طبقات پایین جامعه بودند.
آیت الله رشاد عنوان کرد: نظام همه اینها را تحمل کرد تا اینکه همه ظرفیت اینهایی که تحت تأثیر رسانههای خارجی به خیابانها آمده بودند آشکار شد که وزن آنها چه مقدار است و خود به خود اغتشاشات فروکش کرد، در این میان هیچ برخوردی نشد و نیروی انتظامی بدون سلاح در خیابانها بودند تا معلوم شود از خشم و خشونت و وحشت این اغتشاشات پایان نیافت و خودشان خسته شدند.
وی بیان کرد: فریب خوردگان دیدند فایدهای ندارد و هیچکس از مردم به آنها ملحق نمیشود با اینکه اغتشاشات ۸۰ روز طول کشید اما هیچ یک از گروههای اجتماعی به آنها ملحق نشدند اگر در برخی از محلهها نیز شعارهایی شنیده میشد شعارهایی بود که به آنها تلقین میشد و البته موضوع شعارها فقط بحث سیاسی نبود بلکه به خدا و شهدا و ائمه و رهبری محبوب ملت و حکیم امت اسلامی توهین میکردند.
رئیس شورای حوزههای علمیه استان تهران خاطرنشان کرد: اینها دردآور بود ولی نشان میداد از گروههای اجتماعی کسی عزم پیوستن به این اغتشاشات خشونت بار را ندارد، بعد از آن اغتشاشات نیز این حماسه عظیم ۲۲ بهمن برای مردم دنیا معنا دار بود و وقتی مقایسه میکردیم جمعیتی که اوایل اغتشاشات به خیابانها میآمدند در برآوردی بیطرفانه جمعیت ۶۰ تا ۱۰۰ هزار نفر بودند و هر روز کمتر شد.
وی تصریح کرد: اما حضور حماسی دیروز جمعیت دهها میلیونی در سراسر کشور شکوهی عظیم داشت؛ از جمله ویژگیهای حضور امسال این بود که در نقاط دورافتاده پربرف حتی اجتماعات چشمگیری دیده میشد، در سالهای گذشته از اجتماعات روستایی کمتر گزارش میشد و گلایههایی بود که چرا فقط شهرها به تصویر کشیده میشود و امسال این تصاویر نشان میداد فقط در شهرها حضور پررنگ نیست و در روستاها و عشایر نیز این حضور دیده میشد.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: این تصاویر خودش از ویژگیهای راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال بود؛ بنده به نمایندگی از حوزه علمیه سترگ و کهن و عریض پایتخت جمهوری اسلامی که ام القرای جهان اسلام است از یکایک مردم و اقشار مختلف امت و همه تودهها و اصنافی که در سراسر کشور و حتی در جای جای کشور و نقاط مختلف جهان این پیروزی بزرگ مؤمنین ستم ستیز و ستم شکن و شب شکن را که ۴۴ سال از آن گذشته و هر سال آن را جشن میگیرند عمیقاً تشکر میکنم.