به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان دامپزشکی کشور، رئیس سازمان دامپزشکی کشور به منظور تبیین سیاستها و ضوابط حاکمیتی در زمینه صدور مجوز تأسیس، پروانه اشتغال و نحوه فعالیت درمانگاه، مجتمع درمانی، پلیکلینیک، بیمارستان و مراکز مایهکوبی دامپزشکی، ساماندهی، مدیریت و نظارت بر این مراکز و تعیین وظایف و الزامات مؤسس در جهت تحقق اهداف و تکالیف قانونی سازمان و رعایت اصول علمی و فنی در نسخهنویسی، تشخیص و درمان و پیشگیری از بیماریهای دامی و بیماریهای مشترک بین انسان و دام و مانعزدایی، تسهیل و تسریع در ارائه خدمات به تولیدکنندگان و بهرهبرداران در راستای تأمین بهداشت دام و سلامت آحاد جامعه، دستورالعمل تدوین شده در این خصوص را جهت اجرا ابلاغ کرد.
بنابراین گزارش، تعیین سیاستها و ضوابط حاکمیتی؛ نظارت بر نحوه صدور مجوز؛ تعیین سیاستها و ضوابط حاکمیتی فعالیت و همچنین نظارت بر انطباق عملکرد درمانگاه، مجتمع درمانی، پلیکلینیک، بیمارستان و مراکز مایهکوبی دامپزشکی بر سیاستها و ضوابط حاکمیتی اعلامی از اهداف این دستورالعمل عنوان شده است.
همچنین دستورالعمل تدوین و ابلاغ شده شامل ۵ فصل بوده و در آن به دامنه کاربرد، مسؤولیت اجرا، قوانین و آئین نامههای مرتبط و کمیسیون مرکزی تشخیص و درمان و کمیته استانی ماده ۲ اشاره شده است.
رئیس سازمان دامپزشکی کشور با عنایت به قانون سازمان و قانون افزایش بهرهوری بخش کشاورزی و منابع طبیعی و در اجرای بند ج ماده (۲) قانون مذکور، در راستای تحقق اهداف و تکالیف قانونی، مانعزدایی، تسهیل و تسریع در ارائه خدمات به تولیدکنندگان و بهرهبرداران، ویرایش چهارم دستورالعمل "سیاستها و ضوابط تأسیس و فعالیت داروخانههای دامپزشکی" با کد (۱۱۸.۳۱.۱۴۰۱/ IVO ) را برای بهرهبرداری و اقدام لازم ابلاغ گردد.
بر اساس این ابلاغیه، این دستورالعمل از تاریخ ابلاغ، جایگزین دستورالعمل قبلی سیاستها و ضوابط تأسیس داروخانههای دامپزشکی (ویرایش سوم) میشود.
بنابراین گزارش، طبق توافقات به عمل آمده، مقرر شده، سازمان نظام دامپزشکی جمهوری اسلامی ایران حداکثر در مدت دو ماه نسبت به راهاندازی و بهرهبرداری از سامانه الکترونیکی صدور پروانههای موضوع قانون افزایش بهرهوری بخش کشاورزی و منابع طبیعی و همچنین قانون نظام جامع دامپروری کشور اقدام کند.