به گزارش خبرنگار مهر، یکی از آثاری که نشر خزه امسال در سی و چهارمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران عرضه کرده، «شرح منظومه درّه عروضی» اثر شیخنوری باباعلی قرهداغی است که توسط سید محسن مهرابی ترجمه شده است. اینکتاب یکی از آثار و منظومههای آموزشی برای انتقال علم عروض توسط معلم به دانشآموزان و طلاب است. منظومه دره عروضی توسط معروف نودهی در ۱۱۳ بیت سروده شده از آنجا که ارجوزه معروف، موجز و مختصر بوده، نوری باباعلی قرهداغی آن را به زبان عربی شرح کرده است.
اینکتاب با ۱۴۲ صفحه و قیمت ۸۵ هزار تومان منتشر شده است.
یکی دیگر از آثار اینناشر در نمایشگاه کتاب، «دور دنیای فلسفه در هشت روز» نوشته دیو رابینسون و ریچارد آزبرن با ترجمه شهابالدین عباسی است که با نسخههای چاپ ششمش در اینرویداد شرکت کرده است. با عنوان فرعی «سفری به چند هزار سال تاریخ اندیشه در غرب و شرق» تاریخ فلسفه را دو جغرافیای شرق و غرب جهان تقسیم میکند. اینکتاب، شامل ترجمه دو کتاب مجزا از مجموعهای است که انتشارات آیکن به چاپ رسانده است: «تاریخ فلسفه غرب» نوشته دیو رابینسون و «تاریخ فلسفه شرق» اثر ریچارد آزبرن.
چاپ ششم اینکتاب با ۲۳۶ صفحه و قیمت ۱۱۵ هزار تومان عرضه شده است.
«همهچیز درباره عشق» نوشته پل هوکس با ترجمه آزاده اتحاد هم دیگر کتابی است که نشر خزه به نمایشگاه کتاب آورده و نسخههای چاپ سومش را عرضه کرده است. عنوان فرعی کتاب «همهچیز درباره عشق»، «نگاهی نو» است و نگاهی نو به مقوله عشق دارد. اما عشق، تنها موضوعی نیست که بل هوکس در کتاب خود از مناظر و زوایای گوناگون به آن پرداخته است. بلکه ایننویسنده به بهانه عشق، موضوعات دیگری را هم شرح و بسط داده که اتفاقاً در جغرافیا و زمانه فعلی، دانستن و آموختن درباره آنها مفید است: دروغگویی، خلوت و تنهایی، طمعکاری و پولپرستی، مصرفگرایی و سادهزیستی، تنبیه و مراقبت از فرزندان، تأثیر رسانهها بر جامعه، مرگاندیشی و پذیرش مرگ، مفهوم خانواده و اهمیت نیایش.
بل هوکس نویسنده اینکتاب، منتقد فرهنگی و نظریهپرداز فمینیست است و نشریه آتنی ریدر، او را یکی از «صد روشنفکری که میتواند زندگی شما را تغییر دهد» نامیده است. نشریه نیویورکتایمز هم درباره کتاب «همه چیز درباره عشق» نوشته است: «اینکتاب، اعترافنامهای صمیمی است که میگوید عشق ممکن است، و حملهای است به خودشیفتگی و خودخواهی.»
چاپ سوم اینکتاب هم با ۱۸۴ صفحه و قیمت ۹۰ هزار تومان منتشر شده است.
کتاب «هانا آرنت؛ آخرینمصاحبه و دیگر گفتوگوها» با ترجمه هوشنگ جیرانی هم دیگر کتابی است که نشر خزه آن را به نمایشگاه آورده و با نسخههای چاپ دوم عرضهاش کرده است. اینکتاب، مجموعهای است از چهار گفتوگو با ایننویسنده و نظریهپرداز آلمانی قرن بیستم که بین سالهای ۱۹۶۴، ۱۹۷۰ و آخرین آن پیش از مرگ او در سال ۱۹۷۳ انجام شدهاند.
هانا آرنت در اینمصاحبهها، درباره موضوعات مختلفی دیدگاهها و عقاید خود را بازتاب میدهد؛ از زندگی خانوادگیاش، فرار از آلمان نازی، مسئله یهودیت، اروپای پیش از جنگ جهانی دوم و وضعیت در اروپای شرقی گرفته تا تفاوت بین فلسفه و نظریه سیاسی، جنبش دانشجویی در امریکا، رهایی زنان، هولوکاست، زبان، محاکمه آیشمن در اورشلیم، چپ نو و...
چاپ دوم اینکتاب هم با ۱۰۴ صفحه و قیمت ۳۵ هزار تومان عرضه شده است.