به گزارش خبرنگار مهر، فصل ۱۰ برنامه توسعه هفتم به تأمین امنیت غذایی اختصاص دارد. این امر با دستورالعملهایی خطاب به وزارت جهاد کشاورزی تبیین شده است.
در ماده ۱۵۲ آمده؛ سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور مکلف به حفظ و احیا جنگلها در چارچوب طرحهای جنگلداری نوین است؛ هرگونه بهره برداری چوبی از جنگلها ممنوع است.
تبصره ۱ - برداشت درختان ریشه کن شکسته و افتاده تجمعی ناشی از بروز عوامل طبیعی خطرساز (طوفان و سیل، برف سنگین، لغزش و رانش وسیع) و آفت زده غیر قابل احیا جنگلها (خارج از مدیریت شهرداریها) و همچنین درختان خطرساز در حاشیه جادههای جنگلی و پارکهای جنگلی صرفاً توسط سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور با تأیید رئیس سازمان پارکهای جنگلی صرفاً توسط سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور با تأیید رئیس سازمان انجام خواهد گرفت.
تبصره ۲- سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور مکلف است از طریق فراخوان و تعیین برنده با انعقاد قراردادهای دورهای و مدت دار اقتصادی بدون انتقال مالکیت، طرحهای زراعت چوب را در اراضی مناسب و عرصههای جنگلی فاقد پوشش و مخروبه (در مقیاس اقتصادی) و همچنین بهره برداری از درختکاریها و جنگلهای دست کاشت سنواتی با هدف زراعت چوب بر اساس طرح مصوب را از طریق سرمایه گذاری بخش خصوصی اجرا کند.