سجاد لطفی دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور در گفت و گو با خبرنگار مهر گفت: با گذشت یک سال از آغاز به کار سامانه جامع طراحان، حدود هفتصد متقاضی در این سامانه ثبت نام کرده اند و در نهایت برای یکصد نفر کارت عضویت صادر شده است.
وی افزود: هم اکنون همه خدمات به طراحان و هنرمندان عرصه مد و لباس از این درگاه انجام میگیرد و شایعاتی مبنی بر محاسبه مالیات و دیگر موارد طراحان از این طریق را قویاً رد میکنم.
دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور گفت: هدف از ایجاد درگاه جامع طراحان، ساماندهی طراحان و ارتقای سطح طراحی کشور از طریق رتبه بندی آنان و ارائه آموزشهای هدفمند است؛ ضمن اینکه بنا بر بند ل ماده ۱۳۹ قانون مالیاتهای مستقیم، یکی از راههای بهره مندی از این معافیت، داشتن کارت عضویت طراحان است.
وی افزود: طبق دستورالعمل جدید برگزاری نمایشگاههای مد و لباس کشور که هشت خرداد امسال توسط وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ابلاغ شد، شرکت در نمایشگاههای ویژه طراحان -- یا اصطلاحاً ایونت ها- فقط با داشتن کارت عضویت طراحان امکان پذیر است.
لطفی با اشاره به برخی اشکالات فنی در ابتدای راه اندازی سامانه که تا حدی اجتناب ناپذیر است، گفت: هم اکنون بسیاری از این اشکالات برطرف شده است. همچنین ثبت شناسه شیما (شناسه یکپارچه و لباس ایران)، صدور مجوز مؤسسه تک منظوره مد و لباس، مالکیت معنوی، ثبت برند و … از خدماتی است که لازمه آن برخورداری از کارت عضویت طراحان است.