به گزارش خبرگزاری مهر، انسیه خزعلی امروز در مراسم روز جهانی مقابله با بیابانزایی که در سازمان منابع طبیعی برگزار شد، افزود: یکی از مسائل مطرح شده برای انجام این طرح، کمبود نهال در کشور است بنابراین به وزارت جهاد کشاورزی پیشنهاد دادیم در سطح استانها به زنان بذر بدهیم و نهال تحویل بگیریم.
وی تصریح کرد: با انجام این کار نهالها با توجه به اقلیم هر استان و آمایش سرزمینی تولید میشوند.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به سایر مشکلات زیستمحیطی اظهار کرد: پسماند و شیرابهها از جمله مشکلات زیست محیطی است و با کفایت زنان خانهدار میتوان آنها را کنترل و از بسیاری آسیبها جلوگیری کرد.
خزعلی اضافه کرد: با استفاده از ظرفیت سمنها و حلقههای میانی میتوان برای پاکسازی محیط زیست و.... تلاش کرد.
وی در ادامه با اشاره به «نقش و حقوق زنان در مدیریت پایدار سرزمین» به عنوان شعار روز جهانی مقابله با بیابانزایی گفت: این شعار نشاندهنده تأثیر و تأثر زنان از محیط زیست است. حقوق، بهداشت و معیشت زنان با تغییرات اقلیمی بیش از مردان متأثر میشود. در عین حال لازم است در زمینه تأثیر و تأثر زنان بر محیط زیست و جامعه به صورت جدی برنامهریزی کرد؛ هرگونه سرمایهگذاری در این حوزه منفعت است.
معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده افزود: زن محور خانواده است و میتواند به واسطه تربیت و آموزش فرزندان و با نوع رفتار و گفتار خود در عرصههای مختلف اثر ماندگاری در جامعه بر جای بگذارد بنابراین بهطور جدی باید برای آن سرمایهگذاری کرد.