به گزارش خبرنگار مهر، دوره چهارساله محمدرضا داورزنی در فدراسیون والیبال ۲۹ آبان سال جاری به پایان میرسد. فدراسیون والیبال روز دوشنبه ۲۲ آبان سال جاری اعلام کرد با موافقت وزارت ورزش و جوانان، مجمع فوقالعاده فدراسیون برای انتخاب سرپرست فدراسیون در روز ۲۹ آبان برگزار خواهد شد. اما تنها ۲۴ ساعت بعد از اعلام این موضوع از سوی فدراسیون والیبال، محمد پولادگر معاون توسعه قهرمانی وزارت ورزش به صراحت اعلام کرد که هیچ مجوزی برای برگزاری مجمع فدراسیون والیبال از سوی وزارتخانه صادر نشده است. بعد از آن بلافاصله وحید مرادی نایبرئیس فدراسیون والیبال هم در مصاحبهای که از سوی فدراسیون منتشر شد، اعلام کرد که منتظر مجوز وزارت ورزش و جوانان برای برگزاری مجمع هستیم.
اختلاف تناقضی با وزارت ورزش نداریم
وحید مرادی نایب رئیس فدراسیون والیبال در گفتوگو با خبرنگار مهر، درباره برگزاری مجمع فوقالعاده و واکنش وزارت ورزش و جوانان و شبهاتی که به وجود آمده است، گفت: هیچ اختلاف و تناقضی بین وزارت ورزش و جوانان و فدراسیون والیبال وجود ندارد. فدراسیون والیبال هم تحت هیچ شرایطی قصد نداشته و ندارد وزارت ورزش را مقابل عمل انجام شده قرار دهد. در چند روز گذشته که جلسه مشترک رؤسای فدراسیونهای ورزشی برگزار شد، رئیس فدراسیون والیبال این نکته را به وزیر ورزش و جوانان و آقای پولادگر یادآوری کرد که دوره چهارساله مدیریت او ۲۹ آبان به پایان میرسد و برای نحوه ادامه فعالیت فدراسیون باید تعیین تکلیف شود.
اگر وزارت ورزش سرپرست انتخاب کند، مصداق بارز دخالت دولت است
وی افزود: در همان جلسه توافق شفاهی صورت گرفت که تا قبل از پایان دوره ریاست فدراسیون والیبال، (۲۹ آبان ماه) مجمع فوقالعادهای تشکیل و وضعیت فدراسیون تعیین تکلیف شود. وزارت ورزش و جوانان هم در این شرایط رفتار هوشمندانهای انجام داد؛ چرا که اگر وزارت ورزش اقدام به انتخاب سرپرست میکرد، مصداق بارز دخالت دولت در امور فدراسیون تلقی میشد و چالش جدیدی برای ورزش کشور به وجود میآمد.
مجمع، نحو اداره فدراسیون را تعیین میکند
نایب رئیس فدراسیون والیبال ادامه داد: بنابراین تصمیم به برگزاری مجمع فوقالعاده برای تعیین تکلیف فدراسیون گرفته شد. مجمع عمومی بالاترین رکن تصمیمگیری است و نحوه اداره فدراسیون را تعیین تکلیف میکند، اما متأسفانه برخی به خاطر ناآگاهی از قوانین و مقررات، صحبتهایی مطرح میکنند که درست نیست.
با وزارت ورزش توافق شفاهی برای برگزاری مجمع فوق العاده کرده بودیم
وی اظهارداشت: فدراسیون والیبال مبنا را براساس توافق شفاهی با وزارت ورزش و جوانان قرار داده بود، لذا براساس یک توافق شفاهی این خبر به بیرون درز پیدا کرد چون تعیین تکلیف فدراسیون قرار بود تا ۲۹ آبان انجام شود. به هرحال ما هم منتظر تأیید وزارت ورزش و جوانان به صورت رسمی هستیم.
نامه برگزاری مجمع در سامانه وزارت ورزش بارگذاری شد
مرادی تاکید کرد: روز بعد از توافق شفاهی انجام شده در حاشیه جلسه مشترک رؤسای فدراسیونها، نامه درخواست برگزاری مجمع عمومی فوقالعاده، از سوی فدراسیون والیبال در سامانه وزارت ورزش و جوانان بارگذاری شد و منتظر هستیم تا وزارت ورزش و جوانان برای تعیین تکلیف نحوه انجام امور اداری فدراسیون والیبال، مجوز مجمع عمومی فوقالعاده را صادر کند.
برای تعیین تکلیف فدراسیون بهترین روش برگزاری مجمع است
نایبرئیس فدراسیون والیبال عنوان کرد: طبیعی است برگزاری مجمع عمومی برای انتخاب ریاست فدراسیون روند طولانیتر دارد، اعلام تأیید صلاحیت کاندیداها ممکن است یک تا دو ماه یا حتی بیشتر طول بکشد، بنابراین بهترین روش برگزاری مجمع فوقالعاده، برای تعیین تکلیف نحوه ادامه کار فدراسیون خواهد بود تا انجام امور اداری دچار مشکلات قانونی نگردد.
دوستان معنای حداقل و حداکثر را در برگزاری مجامع نمیدانند
نایبرئیس فدراسیون والیبال تاکید کرد: من در برخی شبکههای اجتماعی میبینم متن انگلیسی اساسنامه فدراسیون والیبال گذاشته شده و اعلام کردند فدراسیون والیبال برای برگزاری مجمع تشریفات قانونی و ارسال دعوتنامه، ۱۵ روز را رعایت نکرده است! تعجب میکنم دوستانی که این متن انگلیسی را گذاشتند تا به این حد اطلاعی از زبان انگلیسی ندارند. مفهوم متن انگلیسی اساسنامه فدراسیون والیبال این است که حداکثر تا ۱۵ روز باید مجمع عمومی فوقالعاده برگزار شود اما در برگزاری مجمع عمومی عادی عنوان شده حداقل تا ۱۵ روز، چون مجمع فوقالعاده شرایط متفاوتی دارد و به همین خاطر اسم آن را مجمع عمومی فوقالعاده برای رسیدگی به امور فوری و مهم گذاشتهاند. متأسفم که دوستان معنای حداقل و حداکثر را در برگزاری مجمع عمومی فوقالعاده و مجمع عمومی عادی را هم نمیدانند.
وی گفت: در هر صورت کار بسیار شفاف است و ما هیچ اختلاف نظری با وزارت ورزش و جوانان نداریم. مسیر قانونی را طی میکنیم تا بدون هزینه وضعیت والیبال تعیین تکلیف شود.