چراغ سبز آمریکا به رژیم صهیونیستی برای تداوم نسل‌کشی در غزه و کمک مالی-تسلیحاتی بیش از یکصد میلیارد دلاری این کشور به صهیونیست‌ها باعث شده‌است که بزرگترین جنایت تاریخ دراین باریکه رقم بخورد.

خبرگزاری مهر، گروه بین‌الملل: جنایت‌های رژیم صهیونیستی در نوار غزه که طی هشت ماه اخیر به شهادت بیش از ۳۷ هزار نفر از مردم بیگناه این باریکه جغرافیایی منتهی شده‌است، افزون بر این رژیم، آمریکا را نیز رسوا ساخت که در بزرگترین نسل‌کشی تاریخ مشارکت جدی دارد.

در همین ارتباط حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی حدود دو هفته پیش در نامه‌ای خطاب به دانشجویان باوجدان حامی مردم فلسطین در دانشگاه‌های آمریکا، نوشتند: بزرگترین حامی این رژیم غاصب، پس از نخستین کمک‌های انگلیسی، دولت ایالات متّحده‌ی آمریکا است که پشتیبانی‌های سیاسی و اقتصادی و تسلیحاتی از آن رژیم را یکسره ادامه داده و حتّی با بی‌احتیاطی غیرقابل بخشش، راه برای تولید سلاح هسته‌ای را به روی او گشوده و به او در این راه کمک کرده‌است.

آمریکا که از سال ۱۹۴۸ و تشکیل رژیم جعلی صهیونیستی بزرگترین اعطاکننده کمک‌های خارجی به رژیم بوده و در این مدت سالانه ۳.۸ میلیارد دلار کمک نظامی به تل‌آویو ارائه داده‌است، در جریان جنگ غزه نیز بزرگترین حامی صهیونیست‌ها به شمار می‌رود. همین سیل کمک‌های مالی و تسلیحاتی آمریکا باعث شد تا جنایت‌هایی غیرقابل تصور در این باریکه جغرافیایی به وقوع بپیوندد.

بر اساس آمارهای موجود، با وجود آنکه رژیم صهیونیستی تسلیحات قابل توجهی را از انگلیس، ایتالیا، کانادا و آلمان وارد می‌کند اما ۹۲ درصد آنچه که این رژیم از انواع سلاح‌ها وارد می‌کند، از جانب آمریکا است؛ موضوعی که «ویلیام هارتونگ» نویسنده و تحلیلگر آمریکایی اخیراً در یادداشتی که در وب‌سایت «نیشن» منتشر کرده به آن اذعان می‌کند و می‌نویسد: «زرادخانه اسرائیل و صنعت تسلیحات آن به طور عمده در ایالات متحده ساخته شده و توسط ایالات متحده تأمین مالی می‌شود.»

وب‌سایت روزنامه صهیونیستی «یدیعوت آحارانوت» در هشتاد و دومین روز جنگ غزه، با انتشار یادداشتی در خصوص کمک‌های نظامی آمریکا به تل‌آویو، حجم این کمک‌ها از زمان جنگ ۱۹۷۳ تاکنون را «بی‌سابقه و در بالاترین سطح» ارزیابی کرد.

آمریکا در نخستین روزهای جنگ علیه غزه، کمک نظامی به مبلغ ۱۴.۳ میلیارد دلار برای پشتیبانی از رژیم صهیونیستی اختصاص داد؛ کمکی که چهار میلیارد دلار آن برای سامانه‌های پدافند هوایی «گنبد آهنین» و «دیوید اسلینگ» رژیم و ۱.۲ میلیارد دلار برای سامانه پدافند هوایی «پرتو آهنین» اختصاص یافت.

پس از آن بسته‌های کمکی، یکی پس از دیگری روانه اراضی اشغالی شد که بسته ۲۶ میلیارد دلاری کمک نظامی به رژیم صهیونیستی، بسته کمک ۷۷.۸ میلیارد دلاری آمریکا به اوکراین و رژیم صهیونیستی و نیز بسته کمک مالی ۹۵ میلیارد دلاری به اوکراین، رژیم صهیونیستی و تایوان از آن جمله بودند.

آمریکا چه سلاح‌هایی را در اختیار صهیونیست‌ها قرار داده‌است؟

از تاریخ هفتم اکتبر و آغاز جنایات رژیم صهیونیستی، آمریکا با سرعت و میزان بی‌سابقه‌ای از رژیم صهیونیستی حمایت تسلیحاتی کرده است. به گزارش خبرگزاری آناتولی، آمریکا طی ۴۵ روز اول بیش از ۱۰ هزار تُن سلاح از طریق ۲۴۴ هواپیمای باری و ۲۰ کشتی به تل‌آویو فرستاد. این کمک‌ها شامل بیش از ۱۵ هزار بمب و ۵۰ هزار گلوله توپ بود.

علاوه بر این، مقدار نامعلومی اسلحه و مهمات از واشنگتن به انبارهایی در تل‌آویو موسوم به WRSA-I منتقل شد. اطلاعاتی مبنی بر اینکه چه مقدار از این تسلیحات به رژیم صهیونیستی منتقل شده، در دست نیست.

گفته می‌شود که بیش از ۱۰۰ مجوز فروش نظامی بین اکتبر ۲۰۲۳ تا ماه مارس ۲۰۲۴ به رژیم صهیونیستی داده شده، اما تنها ۲ مورد از آنها به طور علنی فاش شده‌است.

ظاهراً بزرگترین معامله در این میان، فروش ۱۸ میلیارد دلاری F-۱۵ و مهماتی است که طبق گزارش‌ها در اوایل ماه آوریل انجام شده‌است. بسته فروش مورد بحث شامل ۵۰ جت جنگنده جدید F-15، همچنین ۳۰ موشک هوا به هوای پیشرفته AIM-120 و کیت‌های مهمات حمله مستقیم مشترک (JDAM) است که بمب‌های هدایت‌نشده را به سلاح‌های هدایت شونده دقیق تبدیل می‌کند.

در اواخر ماه ژانویه، اخباری در مطبوعات صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه ایالات متحده جنگنده‌های F-35، هلیکوپترهای تهاجمی آپاچی و هم‌چنین پهپادها و هزاران گلوله توپ را به این رژیم خواهد فروخت.

در پایان ماه مارس، دولت آمریکا فروش ۲۵ فروند F-35 و موتور هواپیما به تل‌آویو به ارزش ۲.۵ میلیارد دلار و تحویل ۱۸۰۰ بمب غیر هدایت شونده MK-84 و ۵۰۰ بمب غیر هدایت شونده MK-82 را تأیید کرد.

در تاریخ ۸ مه، در مطبوعات آمریکایی نیز گزارش شد که یک محموله ۱۸۰۰ بمب (۹۰۰ کیلوگرم) و ۱۷۰۰ بمب دیگر (۲۲۵ کیلوگرم) به تل‌آویو به دلیل نگرانی نسبت به استفاده از آنها در مناطق پرجمعیت متوقف شد اما قراردادی بین واشنگتن و تل‌آویو در ۴ ژوئن برای فروش ۲۵ فروند جنگنده F-35 امضا شد.

رژیم صهیونیستی تسلیحات موجود در فهرست نیروهای زمینی، دریایی و هوایی خود را از ایالات متحده، آلمان، بریتانیا، ایتالیا و فرانسه و هم‌چنین از تولیدات داخلی خود تأمین می‌کند. این رژیم به خصوص اکثر تسلیحات هوایی و مهمات مورد استفاده را مستقیماً از آمریکا تأمین می‌کند.

اکثریت قریب به اتفاق کشتی‌های نیروی دریایی این رژیم ساخت آلمان هستند. تنها سکوهای دریایی منشأ ایالات متحده ناوهای کلاس Saar5 هستند. مشخص است که ارتش صهیونیستی از اکتبر ۲۰۲۳ در حملات خود به غزه از ناوگان Saar5 استفاده کرده که شامل موشک‌های ضد کشتی هارپون ساخت آمریکا، موشک‌های هوا به زمین ساخت داخل از نوع باراک، مسلسل ۲۰ میلی‌متری فالانکس CIWS، ایستگاه سلاح تایفون، اژدرهای ۳۲۴ میلی‌متری و یک هلیکوپتر است.

اگرچه نیروی هوایی این رژیم دارای سکوهای هوایی است که از کشورهایی غیر از آمریکا تهیه شده است اما بیشتر موجودی آن از ایالات متحده است. در حمله‌های هوایی از سکوهای هوایی جنگی Eagle F-15،Adir F-351 و Fighting Falcon F-16 از موجودی ساخت آمریکا استفاده می‌کند.

ریاکاری بایدن؛ تعلیق ارسال بمب و ارسال یک میلیارد دلار مهمات

مقام معظم رهبر بخشی از نامه خود به دانشجویان آمریکایی به ریاکاری مقام‌های آمریکا اشاره کردند و نوشتند: دولت آمریکا و شرکایش، حتّی از یک اخم در برابر این تروریسم دولتی و ظلم مستمر، دریغ کردند. امروز هم برخی اظهارات دولت ایالات متّحده در قبال جنایت هولناک غزّه بیش از آنچه واقعی باشد، ریاکارانه است.

این ریاکاری جدا از محتوای کلام مقام‌های آمریکایی به ویژه شخص رئیس‌جمهوری این کشور، در اعمال آنها نیز مشهود است همانند اتفاقی که درباره توقف ارسال بمب به اراضی اشغالی و همزمان کمک یک میلیارد دلاری تسلیحاتی افتاد.

چند روز پیش موضع بایدن مبنی بر متوقف‌سازی ارسال یک محموله شامل ۱۸۰۰ بمب ۹۰۰ کیلوگرمی و ۱۷۰۰ بمب ۲۲۵ کیلوگرمی به رژیم صهیونیستی خبرساز شد؛ محموله‌ای که البته بخشی از بسته کمک‌های تصویب‌شده پیشین به این رژیم است و به بسته کمک جدید ۹۵ میلیارد دلاری که در ماه آوریل در کنگره آمریکا تصویب و با امضای بایدن اجرایی شد، مرتبط نیست.

علی‌رغم ادعای پیشین واشنگتن درباره تعلیق ارائه تسلیحات نظامی به رژیم صهیونیستی، سخنگوی کاخ سفید اذعان کرد که انتقال تسلیحات آمریکا به فلسطین اشغالی همچنان ادامه دارد. «جیک سالیوان» مشاور امنیت ملی کاخ سفید اواخر اردیبهشت در اظهاراتی با اشاره به ادامه مذاکرات آتش بس در قاهره اذعان کرد که ایالات متحده به ارسال تسلیحات برای رژیم صهیونیستی ادامه خواهد داد.

به تازگی نیز دولت بایدن اعلام کرده‌است که به رغم تعلیق ارسال بمب، یک میلیارد دلار سلاح و مهمات به اراضی اشغالی می‌فرستد. بسته جدید کمک تسلیحاتی کاخ سفید به رژیم صهیونیستی که جزئیات آن چند روز پیش افشا شد شامل حدود ۷۰۰ میلیون دلار برای تأمین مهمات تانک، ۵۰۰ میلیون دلار برای سفارش وسایل نقلیه تاکتیکی و ۶۰ میلیون دلار برای فراهم کردن گلوله‌های خمپاره است.

بایدن در آستانه انتخابات ۲۰۲۴ در شرایطی که زیر فشار همزمان جنبش دانشجویی و هم‌حزبی‌های خود قرار دارد، رفتاری دوگانه و ریاکارانه به نمایش گذاشته‌است. او از یک سو با ژستی بشردوستانه و تعلیق ارسال بمب به رژیم اسرائیل خود را حامی آتش‌بس و صلح به جهان معرفی می‌کند و از سوی دیگر با ارسال کمک‌های مالی و تسلیحاتی برای تداوم نسل‌کشی در نوار غزه به صهیونیست‌ها چراغ سبز نشان می‌دهد؛ همین سلاح‌های آمریکایی است که طی روزها و هفته‌های اخیر بر چادرهای آوارگان فرود آمده و مردم بیگناه و آواره فلسطین «زنده زنده» در چادرها سوخته‌اند.