سعید حبیبا در گفتگو با خبرنگار مهر درباره تسهیلات رفاهی خوابگاه و تغذیه در سال تحصیلی جاری گفت: تعمیرات اولیه و سمپاشی در تمام خوابگاه های ما انجام شده و خوابگاه ها با ظرفیت کامل، آماده و مهیا برای پذیرش دانشجویان سال قبل و جدیدالورود که با تاخیر به دانشگاه خواهند آمد، هستند.
وی ادامه داد: بودجه تعمیرات و تغذیه نیز به دانشگاه ها داده شده است امیدواریم سال جدید مشکلی خاصی نباشد.
رییس سازمان امور دانشجویان درباره کمبود ظرفیت خوابگاهی در سال تحصیلی جدید نیز افزود: اگر دانشگاهی با کمبود ظرفیت خوابگاهی مواجه شود می تواند از ظرفیت خوابگاههای خودگردان به صورت اجاره ای این کمبود را تامین کند.
وی با اشاره به اینکه قریب ۲۵۰ هزار دانشجوی دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در سراهای دانشجویی ساکن هستند؛ خاطر نشان کرد: تلاش های زیادی شده تا این عزیزان زندگی با کیفیتی را در خوابگاه های دانشجویی تجربه کنند.
رییس سازمان امور دانشجویان همچنین افزود: امسال موفق شدیم دو تا هزار میلیارد تومان برای بحث تعمیر و تجهیز و تغذیه دانشجویان از سازمان برنامه و بودجه دریافت کرده و بین دانشگاه ها توزیع کنیم که البته کافی نیست.
وی همچنین با اشاره به بحث تغذیه گفت: با وجود اینکه سازمان برنامه و بودجه کمک هایی در زمینه تغذیه داشته است ولی با توجه به قراردادهای غذا برای هر پرس از ۱۲۰ هزارتومان تا ۱۷۰ هزارتومان در برخی از دانشگاه ها برای این هزینه ها کفایت نمی کند بنابراین ما مصوبه ای که مرداد ماه امسال به توافق رسیده بود و سهم دانشجویی در ارتباط با غذای ارزان قیمت ۷هزار و ۵۰۰ تومان، غذای پر هزینه ۱۵ هزارتومان و غذای متوسط هزینه ۱۲ هزارتومان را به دانشگاه ها ابلاغ کردیم.