روایت جلیل خلیلی هنرمند خوشنویس و نقاش از هنر آفرینی در روزگار امروز در گالری آرت پرشیا در فرهنگان پاسداران برقرار است.

به گزارش خبرگزاری مهر، هفتمین نمایشگاه انفرادی آثار جلیل خلیلی شامل نقاشی خط و مجسمه‌های ترکیبی این هنرمند تا ۲۵ آبان در گالری آرت پرشیا واقع در مجموعه فرهنگان پاسداران برقرار است.

در این نمایشگاه، ارائه‌ای فشرده از تلفیق اندیشه‌های باستانی شعرای نامی ادب پارسی چون حافظ، صائب تبریزی، خیام و یک اثر از زنده یاد فریدون مشیری با بیان جلیل خلیلی از دریچه رنگ طرح و حجم، در معرض دید علاقه مندان قرار گرفته است.

رنگ روغن روی بوم، نقش برجسته روی چیت، تراش و پرداخت چوب، خم کاری برنز و قالب ریزی رزین اپوکسی، از تکنیک های به کار رفته در آثار خلیلی است.

جلیل خلیلی از اساتید هنر خط و نقاشی است که از همان سال‌های بدو ورود به مدرسه، فعالیت‌های هنری خود را آغاز کرده است. وی در سال ۱۳۷۲، دوره کتابت انجمن خوشنویسان ایران را با رتبه ممتاز گذراند و حدود ۴ سال بعد از آن، شیوه جدید معماری نمای داخل و خارج ساختمان با استفاده از مصالح رزینی را ابداع و به نام خود ثبت کرد. ساخت تابلوی برجسته سر در فدراسیون فوتبال ایران، نمای نقش برجسته غرب میدان ساعت در فلکه دوم صادقیه تهران، ماکت ۴ متری میدان آذربایجان تبریز، شیشه‌های رزینی الوان مسجد تهرانسر و نیز نمای رزینی برجسته پله‌های تالار حرکت تهران از جمله فعالیت های شاخص این هنرمند کشورمان است.