به گزارش خبرگزاری مهر، محمد علی طالبی کارگردان سینما در گفتگو با ستاد اطلاع رسانی شانزدهمین دوره کتاب هفته جمهوری در این باره گفت: هر کدام این هنرها به هر حال ارزشها و زیباییهای خودش را دارد انسان وقتی کتاب می خواند تعمقش بیشتر می شود و وقتی شما فیلمی می بینید همه چیز را به طور عینی می بیند. اما کتاب این فرصت را به مخاطب می دهد که در تخیلش تصویر ساز کند.
کارگردان فیلم " دیوار و شهر موشها" "دیوار" و "کیسه برنج" تاکید کرد: هوش، حافظه و تحلیلی که انسان با کتاب خواندن کسب می کند قطعا با رسانه هایی مثل سینما و تلویزیون نمی تواند بدست آورد.
طالبی در مورد اقتباسهای سینمایی از آثار ادبی گفت: آنگونه که آمارها نشان می دهد کتابخوانی در کشور ما زیاد رایج نیست و مردم ترجیح می دهند اطلاعاتشان را از طریق تلویزیون و رادیو ونه خواندن کتاب کسب کنند. این شکل کسب اطلاعات تقریبا برای ما به شکل سنت در آمده که امیدوارم با برنامه هایی که نهادهای دولتی و غیر دولتی در این هفته و کل سال در نظر گرفته اند از شکل انتقال سینه به سینه به مطالعه تغییر یابد.
وی افزود:اگر سینماگران ما کتاب های ادبی را به تصویر بکشند منابع و ذخیره های خوبی در دستشان خواهد بود و تاثیرات مثبتی بر تولیدات سینمایی خواهد گذاشت.
شانزدهمین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران 21 تا 29 آبان ماه در تهران و سراسر کشور برگزار می شود.