رئیس کمیته روابط خارجی مجلس در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: رئیس جمهور آینده باید فردی باشد که در مسیر رهبری حرکت کند و بر مدار قانون عمل کرده و گرفتار حواشی نشود.
وحید احمدی گفت: در انتخابات آتی باید رئیس جمهوری انتخاب شود که فردی معتقد به خدا، انقلاب و ارزش های انقلابی باشد.
وی افزود: رکت در چارچوب های قانون اساسی از ضروریات فرد اصلح برای ریاست جمهوری است و اعتقادات و باورهای ریشه ای این فرد بر تمام زوایا تاثیرگذار خواهد بود.
رئیس کمیته روابط خارجی مجلس، داشتن روحیه مقاوم و مقهور قدرت دشمنان نشدن را از دیگر ضروریات فردی رئیس جمهور دانست و گفت: در صورتی که رئیس جمهور آینده که رئیس امنیت ملی نیز هست از این ویژگی ها برخوردار نباشد کشور دچار مشکلات زیادی خواهد شد.
رئیس مجمع نمایندگان استان کرمانشاه افزود: کسی که قصد دارد در کرسی ریاست جمهوری ایفای خدمت کند باید به سه اصل عزت، مصلحت و حکمت که مورد تاکید مقام معظم رهبری است توجه ویژه ای داشته باشد.
تصمیم گیری های بلند مدت و پرهیز از روزمرگی
احمدی افزود: رئیس جمهور آینده باید فردی کاردان در مسائل اقتصادی، سیاسی و... باشد و برای تعیین برنامه های روزمره تصمیم گیری نکرده و آن را به صورت اهداف بلندمدت مد نظر داشته باشد.
وی ادامه داد: رئیس جمهور آینده باید سیاست های با ثباتی داشته باشد تا سرمایه گذاران در امر اقتصاد از قوام و دوام سرمایه خود مطمئن باشند.
رئیس مجمع نمایندگان استان کرمانشاه، بهره گیری از نظرات کارشانسی و اعتماد به شیوه های موجودی که در دنیاست به نحو مطلوب را از ضروریات کاری رئیس جمهور آینده عنوان کرد و گفت: البته همه شیوه های موجود در دنیا نمی تواند نجات بخش باشد و باید شیوه هایی که متکی بر اعتقاد اسلامی است مد نظر قرار داده شود.
وی در بخش دیگر تهذیب اخلاقی و عدم توجه به حواشی را از مهمترین ویژگی های یک رئیس جمهور در کشور اسلامی ایران برشمرد.
وعده های منطبق بر واقعیت
احمدی افزود: نامزد ریاست جمهوری نباید مردم را فراموش کرده و در زمان تبلیغات وعده های منطقی، معقول و منطبق بر واقعیت بدهد و در تمام مراحل با توکل به خدا و بر مدار قانون و مسیر رهبری حرکت کند.
رئیس کمیته روابط خارجی مجلس در پایان گفت: هرکسی که توجیهی بری گریز از قانون داشته باشد سم مهلکی برای کشور بوده و رئیس جمهور آینده باید بر مدار قانون حرکت کند و آن را به سایر بخش های جامعه سوق دهد و همچنین وی باید نظرات کارشناسی را به نظرات فردی ارجحیت دهد.