به گزارش خبرگزاری مهر، هادی مظفری، معاون فرهنگی و هنرهای شهری سازمان زیباسازی شهر تهران با اعلام این خبر گفت: البته هنوز برای معرفی بوستان محل نصب مجسمههای ششمین سمپوزیوم، تصمیم قطعی گرفته نشده است.
وی افزود : ما به هر دو گزینه پخش آثار در سطح شهر و تجمیع آنها در یک مکان فکر کردهایم. از طرفی اگر این آثار در سطح شهر پخش شوند، هرکدام میتوانند به عنوان سفیران هنری به یک گوشه شهر بروند و پیامآور هنر باشند و از طرفی دیگر با نگاهی سمبولیک این آثار با هم خلق شدند و به نوعی مکمل هم هستند، اگر در یک مجموعه قرار بگیرند، مسیر خلقشان کامل میشود و با هم به حیاتشان ادامه میدهند.
او در تکمیل بحث جانمایی آثار یادآور شد: من هر کدام از مجسمههای در حال ساخت سمپوزیوم را مانند جوانی میدانم که برای ادامه زندگیاش آماده میشود. سنگ این مجسمهها از یک قله کنده شده و آنها در ابتدا یک واحد بودند. من خودم به شخصه مایل به جدا کردن آنها از هم نیستم.
معاون فرهنگی و هنرهای شهری درباره محل تجمیع و جانمایی آنها توضیح داد: من بعید میدانم که این آثار در برج میلاد بماند. پارک چیتگر نیز که گزینه اول ما بود، بعید است که میزبان این آثار شود. ما در حال حاضر در حال بررسی بوستانی در شهر تهران هستیم که قابلیت و فضای جانمایی این آثار را داشته باشد.
هادی مظفری درباره مراسم اختتامیه توضیح داد: به یک اختتامیه متفاوت فکر میکنیم. هنوز تاریخ دقیق و محل برگزاری آن مشخص نیست، اما قصد داریم مراسمی برگزار کنیم که افراد بیشتری بتوانند در آن شرکت کنند.
این مقام مسئول در خاتمه درباره کارکرد سمپوزیوم بر فرهنگ و هنر شهر بیان کرد: خلق اثر هنری و اضافه شدن آفریدهای تازه، برگرفته از ذهن و فکر و خلاقیت یک انسان، به دیگر آفریدههای هنری فینفسه جذاب است. وقتی این پروسه تبدیل به سمپوزیوم میشود و خالقان آثار هنری با انرژیهای متعدد و گوناگون کنار یکدیگر قرار میگیرند و سعی میکنند آفرینش را کنار هم تجربه کنند جذابیت آن دو چندان میشود.