به گزارش خبرنگار مهر، چهارمین جشنواره بین المللی مد و لباس فجر یازدهم تا شانزدهم اسفندماه در محل دائمی نمایشگاههای بین المللی تهران برگزار شده بود و آئین پایانی این جشنواره عصر روز ۱۸ اسفندماه در تالار وحدت با حضور جمع زیادی از طراحان، تولید کنندگان و دانشجویان رشته طراحی لباس در تالار وحدت برگزار شد.
در این مراسم حمید قبادی دبیر چهارمین جشنواره گفت: تلاش شد این جشنواره تفاوت هایی با دوره های قبل داشته باشد. به اذعان بسیاری از دوستان این مدعا اثبات شد. امیدواریم این رویداد هر سال پرقدرت تر از سال گذشته باشد حتی قصد داریم در سال ۹۴ هر ماه یک رویداد در این زمینه داشته باشیم.
وی با تقدیر از رسانه ملی گفت: شبکه یک فیلم های برگزیده با موضوع مد و لباس را پخش کرد که تاثیر زیادی در جامعه داشت. خوشحالم که هر روز شاهد ورق خوردن منظومه مجموعه مد و لباس کشور هستیم. ما امسال شاهد بودیم که صدها اثر در این زمینه تولید شده و موسسات مدساز نیز عملکرد خوبی داشتند که البته امیدواریم منطبق با الگوهای اسلامی تلاش کنند تا هویتشان مخدوش نشود.
قبادی ادامه داد: بخش علمی و دانشگاهی از جمله بخش هایی است که جایگاه ارزشمندی پیدا کرده است. ما سعی داریم از ظرفیت فضای مجازی نیز استفاده کنیم و آن را در اختیار مد و لباس قرار دهیم زیرا سهم قابل توجهی شبکه های مجاز نداریم در حالی که بسیاری از اتفاقات در شبکه های مجازی ترویج داده می شود ولی ما سهمی در آن نداریم.
در ادامه این برنامه علی مرادخانی معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در امور فرهنگی نیز گفت: لباس اولین چیزی است که هویت شخصی یک انسان محسوب می شود. دوستان در این حوزه زحمت کشیده اند و اتفاقات خوبی رقم خورده است. این حوزه فعالیتی است که سالها طول می کشد تا در آن به جمع بندی مناسب برسیم. تلاش زیادی می شود که یک ایده به نماد واقعی تبدیل شود چون باید از فیلترهای اجتماعی و نگاه مردم عبور کرده تا مرود پسند قرار بگیرد.
مرادخانی گفت: خوب است که امکانی مانند موزه لباس وجود داشته باشد تا مردم ایده های مختلف این عرصه را ببینند. همچنین فعالان دانشگاهی عملکرد خوبی در عرصه مطالبات داشته اند. گاهی بخش های دانشگاه، صنعت و هنر به صورت جزیره ای فعالیت می کنند در صورتی که اگر این بخش ها با یکدیگر همکاری داشته باشند می توانیم شاهد لباسهایی باشیم که صلابت تاریخ مان را نشان می دهند. امیدواریم این جشنواره کمک کند تا آنچه داریم را معرفی کنیم.
در پایان این مراسم پیام وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به آئین پایانی جشنواره قرائت شد.
همچنین پس از پایان این مراسم از کارگشا خواننده سبک سنتی دعوت شد تا به صورت زنده به اجرای یکی از معروف ترین کارهای خود بپردازد. او در حالی به این دعوت پاسخ داد که هیچ کسی در تالار وحدت برای شنیدن صدای او نمانده بود و سالن خالی از جمعیت شده بود.