به گزارش خبرنگار مهر، دو کتاب «فقط یک داستان» نوشته جولیان بارنز و «فلسفه زندگی» اثر کریستوفر همیلتن بهتازگی با چاپهای چهارم و پنجم توسط نشر نو در بازار نشر عرضه شدهاند.
«فقط یک داستان» با ترجمه سهیل سمی یکی از عناوین مجموعه «کتابخانه ادبیات داستانی معاصر» است که این ناشر چاپ میکند و چاپ اولش، آذرماه ۹۷ به بازار نشر عرضه شد. نسخه اصلی کتاب هم در سال ۲۰۱۸ چاپ شده است.
داستانِ رمان «فقط یک داستان» درباره پیامدهای عشقِ نخستین است. شخصیت اصلی این رمان با نام پُل رابرت درباره عشق نخستین اطلاعات دقیقی ندارد و نمیداند که پیامدهای چنین پدیدهای همیشگی هستند. پل در ۱۹ سالگی به این میبالد که رابطه عاشقانهاش با سنتهای رایج اجتماعی در تضاد است. اما هرچه سنش بالاتر میرود، عشق چیزهایی بر او تحمیل میکند که اصلاً پیشبینیشان نمیکرده است…
ترجمه سمی از این کتاب، در همان آذرماه به چاپ دوم و سپس در دیماه ۹۷ به چاپ سوم رسید. حالا نسخههای چاپ چهارم این اثر به بازار نشر آمدهاند.
جولین بارنز تا به حال، ۱۳ رمان نوشته و با رمان «هیاهوی زمان» در ایران شناخته میشود که چند سال پیش رقابتی بین ناشران برای چاپ ترجمههای مختلف از آن به وجود آمده بود. این نویسنده در سال ۲۰۱۷ نشان شوالیه هنر و ادب را از رئیسجمهور فرانسه دریافت کرد. علاوه «هیاهوی زمان»، «حس یک پایان» هم از این نویسنده در ایران ترجمه و منتشر شده است.
چاپ چهارم این کتاب با ۲۸۳ صفحه و قیمت ۳۹ هزار تومان عرضه شده است.
کتاب «فلسفه زندگی: تأملاتی در باب حیات، معنا و اخلاق» نوشته کریستوفر همیلتن هم که توسط میثم محمدامینی ترجمه شده، بهتازگی با چاپ پنجم توسط نشر نو عرضه شده است.
این کتاب مجموعهای از چند جستار یا مقاله فلسفی است که مطابق تقسیمبندی رایج در حوزه «فلسفه اخلاق» قرار میگیرند؛ جستارهایی درباره تولد و مرگ، فضیلت و شکوفایی انسان، اخلاق و منش، صدق و واقعیت، دانایی، نسبیگرایی، پوچی و سرنوشت، اخلاق و زندگی، نیاز به خواب، ترس از مرگ و رابطه جنسی که از دیدگاه فلسفه اخلاق تحلیل و بررسی شدهاند.
چاپ اول این ترجمه در سال ۹۴ عرضه شد. همیلتن در این کتاب بر این مساله توجه داشته که زندگی بسیاربسیار پیچیدهتر و در برابر توضیح مقاومتر از آن است که بتوان با مطالعه کتب دانشگاهی درباره فلسفه اخلاق درکی کامل یا رضایتبخش از آن به دست آورد اما تلاش کرده به قول ویتگنشتاین «تعبیر خود را از امور» به دست دهد. او در این راه تلاش کرده با نقل قولهایی از شکسپیر، داستایفسکی، جورج الیوت، د. ه. لارنس، پروست، ت. س. الیوت، فیلیپ لارکین و… وجه تازهای از رابطه میان فلسفه و ادبیات را برای خواننده روشن کند.
چاپ پنجم این کتاب هم با ۳۰۹ صفحه و قیمت ۴۵ هزار تومان منتشر شده است.