تاریخ انتشار: ۲۵ مهر ۱۳۹۵ - ۱۱:۱۱

کتاب «فلسفه تراژدی» نوشته جولیان یانگ با ترجمه حسن امیری آرا توسط نشر ققنوس منتشر و راهی بازار نشر شد.

به گزارش خبرنگار مهر، کتاب «فلسفه تراژدی» با عنوان فرعی «از افلاطون تا ژیژک» نوشته جولیان یانگ به تازگی با ترجمه حسن امیری آرا توسط نشر ققنوس منتشر و راهی بازار نشر شده است.

این که تراژدی چیست و چرا بزرگ ترین فلاسفه تاریخ را به تفکر وا داشته، از جمله مباحث مهم مطرح شده در این کتاب است. بسیاری از فلاسفه به لذت و فراغت به خصوصی توجه کرده اند که از تراژدی حاصل می شود و بسیاری دیگر نیز ارزش تراژدی را در فراهم آوردن معرفت روان شناختی، اخلاقی و اشارت آن به مسائلی بنیادی چون تقدیر، آزادی، معنای زندگی، و مرگ و نامیرایی انسان دانسته اند.

نسخه اصلی این کتاب در سال ۲۰۱۳ به چاپ رسیده و در چند سطر کوتاهی که نویسنده و مترجم برای آن نوشته اند اشاره شده است که مطالب این اثر، به عنوان مجموعه درس گفتارهایی در دپارتمان انگلیسی متولد شده است. این درس گفتارها در نیمسال تحصیلی بهار سال ۲۰۱۱ در دانشگاه ویک فورست ارائه شده است. نویسنده کتاب می گوید من از مادیسون وین و دیگر اعضای کلاس سپاسگزارم چرا که درس های زیادی از آنان گرفتم.

مترجم اثر نیز در چند سطر کوتاهی که در مقام مقدمه نوشته است، اشاره کرده که جولیان یانگ در روند ترجمه کتاب به او کمک کرده و در جریان کار بازگردانی آن قرار داده است.

«فلسفه تراژدی» روایتی جامع از تاریخ فلسفه تراژدی است که به شرح افکار گوناگون فلاسفه بزرگ از دوران باستان تا امروز، درباره ترارژدی می پردازد. این اثر به علاوه منبعی برای علاقه مندان و پژوهشگران حوزه فلسفه، ادبیات و هنرهای نمایشی است.

این کتاب ۱۶ فصل دارد که فصل شانزدهم آن، «نتیجه گیری ها» نام دارد و ۱۵ فصل اصلی اش به ترتیب عبارت اند از: افلاطون، ارسطو، پس از ارسطو، هیوم، شلینگ، هولدرلین، هگل، کی یرکگور، شوپنهاور، نیچه، بنیامین و اشمیت، هایدگر، کامو، آرتور میلر، ژیژک.

این کتاب با ۴۳۸ صفحه، شمارگان هزار و ۶۵۰ نسخه و قیمت ۲۹۰ هزار ریال منتشر شده است.