-
هر کیلوگرم گوشت گوسفندی ۸۵۰ و هر دست کلهوپاچه ۸۷۰ هزار تومان شد
رصد بازار کالاهای اساسی نشان میدهد هر کیلوگرم گوشت قرمز بین ۶۷۰ تا ۸۵۰ هزار تومان خرید و فروش میشود و قیمت هر دست کله و پاچه از قیمت گوشت قرمز بالاتر رفته و به ۸۷۰ هزار تومان رسیده است.
-
کاهش مصرف آنتیبیوتیکها در جمعیت دامی کشور در دستورکار قرار گرفت
معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: ایران جزو کشورهای پرمصرف آنتیبیوتیکها در جهان است. با دستورالعملها، شیوهنامهها و الزامات بهداشتی باید به کاهش مصرف بیرویه آنتیبیوتیکها کمک کرد.
-
ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول پلاکمحور است
رییس سازمان امور اراضی کشور گفت: استانهایی که رفع تداخلات را به صورت بلوکی کار کردهاند باید آن را تبدیل به پلاک کنند چون قانون ثبت معاملات اموال غیرمنقول، پلاکمحور است.
-
افزایش ماندگاری برنج با فناوری پرتودهی
آمل- معاون سازمان انرژی اتمی گفت: با استفاده از فناوری پرتودهی میزان ماندگاری برنج از یک به پنج سال افزایش مییابد.
-
امسال ۱۰ هزار تن چای سیاه از کشور صادر و ۳۰ هزار تن وارد شد
رئیس سازمان چای کشور گفت: امسال بیش از ۲۸ هزار تن چای سیاه در کشور تولید شد که از این میزان ۱۰ هزار تن صادر گردید. آمار واردات هم ۳۰ هزار تن بود.
-
واردات ۱۵ میلیارد دلاری کالاهایاساسی طی برنامهای ۷ساله صفر شود
رئیس بسیج مهندسین کشاورزی گفت: سالانه بین ۱۲ تا ۱۵ میلیارد دلار محصولات اساسی وارد کشور میشود و قرار است در برنامهای ۵ تا ۷ ساله این عدد به صفر برسد.
-
سردار نقدی:فلسفه بسیج کشاورزی پرکردن فاصله سیاستگذاری تا عمل است
معاون هماهنگ کننده سپاه گفت: یکی از ضعفهای حوزه کشاورزی این است که بین سیاستگذاری تا اجرا فاصله زیادی وجود دارد و فلسفه وجودی بسیج کشاورزی پر کردن این فاصله است.
-
۲۱ درصد اطلاعات بخش کشاورزی در کشور ثبت شد
ساری- رئیس مرکز آمار ایران گفت: تاکنون اطلاعات مورد نیاز ۲۱ درصد بهره برداران بخش کشاورزی در طرح سرشماری عمومی ثبت شده است.
-
طرح جهش تولید در دیمزارها برای گوشت قرمز هم پیاده میشود
وزیر جهاد کشاورزی گفت: طرح جهش تولید در دیمزارها برای خوداتکایی در دیگر محصولات اساسی از جمله تولید گوشت قرمز، مبنای توسعه همکاری این وزارتخانه و ستاد اجرایی فرمان امام (ره) است.
-
وزیر جهاد کشاورزی: دولت هیچ دخالتی در صنعت طیور ندارد
وزیر جهاد کشاورزی گفت: صنعت طیور کاملاً غیر دولتی اداره میشود و سهم دولت در آن بسیار کم است و اگر تولیدی صورت گرفته تمام بر دوش بخش خصوصی بوده که کار بزرگی است.
-
امسال چند هکتار از اراضی کشاورزی به کشت گندم اختصاص مییابد؟
مجری طرح گندم وزارت جهادکشاورزی گفت: در سال زراعی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ کشت ۵.۹ میلیون هکتار گندم در اراضی آبی و دیم کشور هدفگذاری و برنامهریزی شده است.
-
رویکرد چندجانبه در تأمین امنیت غذایی با همراهی دستگاههای اجرایی
دومین نشست کمیته زیربخش منابع طبیعی و آبخیزداری ستاد هماهنگی امنیت غذایی به ریاست سرپرست سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور برگزار شد.
-
وزارت نیرو به تعهداتش در تامین پنلهای خورشیدی عمل نکرد
معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت:وزارت نیرو ۲ سال است برای تامین برق در مناطق عشایری مکلف به تامین ۲۲۰ هزار پنل خورشیدی شده که متاسفانه آمار پنلهای توزیع شده در میان عشایر به ۱۰ درصد هم نمیرسد.
-
نظارت دقیق بر طرحهای واگذاری زمین ضروری است
رئیس سازمان امور اراضی کشور گفت: آموزش و مدیریت فعالیتهای کارشناسان نظام مهندسی کشاورزی در جهت نظارت بر اجرای طرحهای واگذاری و صدور مجوزهای تغییر کاربری اراضی ضروری است.
-
صادرات ۹۵ هزار تنی تخم مرغ در ۷ ماه؛ قیمت ثابت است
یک مسئول صنفی اعلام کرد: از ابتدای سال تا پایان مهر حدود ۹۵ هزار تن تخممرغ به ۱۱ کشور صادر شد. پیشبینی میشود این عدد تا پایان سال به بالای ۱۴۰ هزار تن برسد.
-
قیمت گوجه فرنگی کاهش یافت+ جدول قیمت سبزیجات
قیمت عمده محصولات کشاورزی (میوه و صیفیجات) برای هفته جاری ۲۸ آبان تا ۴ آذر ماه ۱۴۰۳ از سوی میدان بزرگ میوه و تره بار تهران اعلام شد.
-
بحران اشتغال در روستاها یکی از دلایل اصلی افزایش نرخ مهاجرت
مدیرعامل مؤسسه آموزش، توسعه و آبادانی روستا تاکید کرد: بحران اشتغال در روستاها یکی از دلایل اصلی افزایش نرخ مهاجرت است.
-
اراضی کشاورزی شمیرانات در معرض تهدید است
معاون حفظ کاربری و یکپارچگی اراضی کشاورزی گفت: با توجه به اینکه زمین های کشاورزی منطقه شمیرانات به لحاظ موقعیت جغرافیایی و ارزش افزوده اراضی در معرض تهدید و تخریب است.
-
مقاومت میکروبی هشداری برای صنعت دامپروری
معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: در صنعت دامپروری، تخمین زده شده است که دست کم هر باکتری مقاوم به یک آنتیبیوتیک، قادر است که ۲ میلیون نفر را آلوده کند.
-
فرمولاسیون جدید خوراک دام تغییرات اقلیمی را کاهش میدهد
یک تحلیلگر کشاورزی توسعه با بیان اینکه تغذیه دقیق عملکرد حیوانات را بهینه میکند، گفت:فناوری، ضایعات این حوزه را کاهش داده و تغذیه را به حداقل میرساند و در نهایت دامداری پایدار محقق میشود.
-
نوری قزلجه:ممنوعیتی برای صادرات پسته ایران به اروپا ایجادنشده است
کرمان- وزیر جهاد کشاورزی گفت: ممنوعیتی برای صادرات پسته ایران به کشورهای اروپایی ایجاد نشده است.
-
تورم بخش تولید مرغداری صنعتی اعلام شد
بر اساس اعلام مرکز آمار ایران، در مهر ماه ۱۴۰۳ تغییرات میانگین شاخص قیمت تولیدکننده محصولات مرغداریهای صنعتی کشور در ۱۲ ماه منتهی به این ماه نسبت به مدت مشابه در سال قبل به ۲۶.۹ درصد رسید.
-
عسل معاف از مالیات بر ارزش افزوده شد
مجری طرح توسعه زنبورداری کشور گفت: فرآوردههای حاصل از زنبورداری و نوغانداری از مالیات بر ارزش افزوده معاف شدند.
-
۸۴ درصد سهم دولت از مطالبات چایکاران پرداخت شده است
رشت- رئیس سازمان چای کشور از پرداخت ۸۴ درصدی سهم دولت از مطالبات چایکاران خبر داد و گفت: امسال بیش ۱۲۴ هزار تن برگ سبز چای به ارزش دو هزار و ۱۷ میلیارد تومان خریداری شده است.
-
بر اساس تصمیم ستاد تنظیم بازار؛
۳۰ هزار تن برنج دولتی در بازار توزیع میشود
کاهش حجم برنج خارجی در بازار سبب شد تا شرکت بازرگانی دولتی مکلف شود برای فروکش کردن التهاب از محل ذخایر استراتژیک مبادرت به توزیع حدود ۳۰ هزار تن برنج کند.
-
مهلت ۶ ماهه اتحادیه اروپا برای بهبود کیفیت پسته صادراتی ایران
یک مقام صنفی با بیان اینکه قرار بود صادرات پسته ایران به اتحادیه اروپا به دلیل آلوده بودن لغو شود، گفت: با پیگیریهای صورت گرفته، اتحادیه اروپا به صادرکنندگان پسته شش ماه دیگر مهلت داد.
-
واردات ماشین آلات کشاورزی کارکرده آزاد شد
طبق ابلاغیه سازمان توسعه تجارت با واردات ماشین آلات کشاورزی کارکرده مشروط به داشتن خدمات پس از فروش و تایید استاندارد موافقت شد.
-
تولیدات دامی منشأ انتشار یکسوم گازهای گلخانهای است
یک تحلیلگر کشاورزی توسعه گفت: متان دومین عامل تغییرات آبوهوایی است که بزرگترین منبع آن انسانی است و عمدتاً از تخمیر رودهای نشخوارکنندگان و مدیریت کود ناشی میشود.
-
معاون وزیر جهاد کشاورزی:
کشاورزی قراردادی باعث رونق صادرات بخش کشاورزی می شود
تبریز- معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: کشاورزی قراردادی باعث رونق صادرات بخش کشاورزی می شود و باید مورد توجه بخش خصوصی قرار گیرد.
-
انباشت سیبهای درختی در کنار جادهها و ثروتی که بر باد میرود
تبریز- سیبهای زیر درختی آذربایجان شرقی، ثروتی که با زحمت باغداران به دست میآید اما بهدلیل نبود صنایع تبدیلی و سوءاستفاده دلالان، هر ساله به باد می رود.