-
سه حدیثی که مدار زندگی آیت الله جوادی آملی بر آن استوار است
رئیس بنیاد بینالمللی اسرا گفت:من هر شب و روز کنار آیت الله جوادی آملی هستم ولی هنوز ایشان را نشناختم. هر چه به ایشان نزدیک میشویم این نورانیت را بیشتر حس میکنیم.
-
بازگشت به نهج البلاغه/۲۲؛
چرا امام علی (ع) بعد از پیامبر(ص) قیام نکرد؟/ تفاوتهای جهاد دفاعی و جهاد ابتدایی
هر کار مخصوصاً قیامهای مهم اجتماعی سیاسی نیاز به فراهم شدن شرایط دارد و باید زمینههای آن فراهم گردد در غیر این صورت نتیجهای جز ناکامی و شکست و اتلاف نیروها نخواهد داشت.
-
سفر سرخ/۷؛
«شهید» مانند انبیا، حجاب میان انسان و جلوه های الهی را برمیدارد/در اسلام معنای شهادت گسترش داده شد
پیامبران و اولیا در زمان حیاتشان آن چیزهایی که حجاب بوده است بین آنها و بین حق تعالی میشکنند و شهدا با جان فشانی شان همه حجاب های میان خود و تجلیات حق را از میان برمیدارند.
-
سفر سرخ/۱؛
هیچکس حقی به اندازه حق شهدا بر بشریت ندارد/علت قداست یافتن کلمه «شهید» در عرف دین داران
هر انسانی حاضر است برای خود هر کاری انجام دهد اما هرگاه کسی از مَنیّت خود خارج شد و برای دیگران دست به عملی زد او جایگاهی مقدس و ارزشمند دارد.
-
در نشست«هیأت در بوم ایران» مطرح شد؛
نگاه قدسی ایرانیان به جهان در اندیشه شیعی متجلی شده است/نگاه علوم اجتماعی به آیینها سیاست زده است
میثم مهدیار گفت: در دانش های جدید مسائلی که نسبت خاصی با بوم و تاریخ ما دارد، یا مورد توجه اصحاب علوم اجتماعی قرار نمیگیرد و یا به صورت سطحی و سیاست زده از آن بحث می شود.
-
مهر گزارش میدهد؛
تلاشهایی ماندگار برای «وحدت» که پس از شهادت شهید مروه آغاز شد/فتوای تاریخی وحدت کجا نگهداری می شود؟
از زمانی که فقه مذاهب اهل سنت شکل گرفت و تقریباً مرز مشخصی میان شیعیان جعفری و پیروان مذاهب اربعه به وجود آمد، سفارش اهل بیت (ع) مبنی بر ایجاد پیوند و الفت میان پیروان اهل بیت و سایرین بود.
-
مهر گزارش میدهد؛
سندی دیده نشده از تقدیمنامه دکتر علی شریعتی به شهید آیت الله مطهری/ماجرای کتاب «سلمان پاک»
دکتر شریعتی به توصیه و سفارش آیت الله مرتضی مطهری در سال ۱۳۴۸ به حسینیه ارشاد دعوت شد و مسئولیت امور فرهنگی حسینیه را به عهده گرفت و در حسینیه به تدریس جامعه شناسی و تاریخ تشیع پرداخت.
-
مهر گزارش می دهد؛
آیت الله طالقانی در عین صفا و صمیمیت مردی در کمال اعتماد به نفس بود/تواضع سید در مقابل امام
رهبر انقلاب درباره آیت الله طالقانی می گویند:آقای طالقانی، یک شخصیّت بسیار مغتنمی بود. خدای متعال یک قالب خوبی در ایشان متجلّی کرده بود؛ یک انسان صریح، باصفا، باصداقت.
-
مهر گزارش میدهد؛
ماجرای بیخبری ۴۶ سالهای که ادامه دارد/ از خودکفایی اقتصادی تا کاهش بیسوادی با مدیریت صدر
امام صدر در چارچوب برنامهای میان مدت دهها مؤسسه فرهنگی و آموزش حرفهای را راهاندازی کرد که حاصل آن کسب اشتغال و خودکفایی اقتصادی هزاران خانواده بیبضاعت و کاهش بیسوادی بود.