علی کریمی فیروزجایی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به جلسه عصر روز گذشته کمیته آموزش مجلس شورای اسلامی با رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس برگزار شد، افزود: اگرچه طی سالهای گذشته، سازمان نوسازی توانسته است از محل بودجه مقاوم سازی، سیستم گرمایشی مدارس را بهبود بخشد اما اذعان دارد همچنان 250 هزار کلاس درس در قالب 64 هزار مدرسه در کشور فاقد سیستم گرماشی مرکزی هستند.
طی سالهای اخیر، استفاده از بخاری های نفتی چکه ای در برخی از مدارس مناطق محروم کشور همچون روستای درود زن مرودشت و یا قلع جق در بجنورد موجب آتش سوزی و سوختگی دانش آموزان شده است و این روند همچنان در برخی از مدارس روستایی سردسیر همچون فیروزکوه ادامه دارد.
متاسفانه در برخی از مناطق محروم به دلیل نبود بخاری های لیزری در مدارس همچنان از بخاری های نفتی استفاده می شود که موجب بروز آتش سوزی در برخی از آنها شده است |
علی کریمی فیروزجایی |
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با بیان اینکه طی دو سال گذشته سازمان نوسازی بخاری های لیزری برای مدارس فاقد شوفاژ تهیه کرده و طی بخشنامه ای استفاده از بخاری های نفتی چکه ای و گازی را ممنوع می کند، ادامه داد: اما متاسفانه در برخی از مناطق محروم بدلیل نبود بخاری های لیزری همچنان از بخاری های نفتی استفاده می شود که موجب بروز آتش سوزی در برخی از آنها شده است.
رئیس کمیته آموزش و پرورش مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: در جلسه دیروز عنوان شد که برای 250 هزار کلاس درس فاقد بخاری های ایمن، سیستم گرمایشی اسپلیت تهیه شود که هزینه هر شعله، حدود یک میلیون و 800 هزار تومان می شود و در جمع رقمی بالغ بر 500 میلیارد تومان یعنی یک دو بودجه سازمان نوسازی در سال خواهد شد.
بودجه سالانه سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس، یک هزار و 100 میلیارد تومان است.
تامین اعتبار طی یک دوره پنج ساله
کریمی فیروزجایی به تصمیمات جلسه سه شنبه اشاره کرد و گفت: طبق توافقات صورت گرفته با دکتر رئیسی معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان نوسازی مدارس قرار شد این اعتبار طی 5 سال و هر سال 100 میلیارد تومان تامین شود.
نماینده مردم بابل در مجلس شورای اسلامی افزود: همچنین قرار است طی نامه ای از سوی مجلس و سازمان نوسازی رقم عنوان شده از معاونت برنامه ریزی و راهبردی ریاست جمهوری درخواست شود اما پیش بینی شد در صورت عدم تامین اعتبار از سوی این معاونت، زمان بررسی لایحه بودجه دولت، نمایندگان مجلس این اعتبار را لحاظ کنند.
نیاز به 5 میلیارد تومان برای خرید کپسول آتش نشانی
رئیس کمیته آموزش و پرورش مجلس شورای اسلامی همچنین از درخواست سازمان نوسازی برای تامین 5 میلیارد تومان برای تعمین کپسولهای آتش نشانی مدارس نیز خبر داد و گفت: این رقم نیز ذیل همان بودجه باید اختصاص یابد.
نظر شما