علی کریمی فیروزجایی در گفتگو با خبرنگار مهر با اعلام این خبر افزود: تمام کلاسهای درسی که هم اکنون ساخته می شوند دارای یک در جلوی کلاس هستند در حالی که در کشورهای پیشرفته دنیا کلاسها دو در دارند و ورود و خروج دانش آموزان از در پشتی کلاس صورت می گیرد.
رئیس کمیته آموزش و پرورش مجلس شورای اسلامی با اشاره به آتش سوزی کلاسهای درس که طی سالهای گذشته در برخی از شهرستانها صورت گرفته است گفت: در تمام کلاسهای درس مدارس، محل بخاری جلوی در تعبیه شده است و متاسفانه در صورت وقوع آتش سوزی راه فرار و نجات دانش آموزان بسته می شود و حادثه ناگواری اتفاق می افتد مشابه آنچه که در سالهای گذشته رخ داده است.
آتش سوزی مدرسه قلع جق خان در بجنورد و درود زن شیراز از جمله حوادثی بوده است که در سالهای گذشته موجب سوختگی شدید برخی از دانش آموزان شده است.
کریمی فیروزجایی ادامه داد: اما تعبیه دو در برای کلاسهای درس در بسیاری از خطرات همچون زلزله و آتش سوزی موجب عدم هجوم دانش آموزان به یک در می شود و در کاهش میزان تلفات موثر خواهد بود.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی درباره تاثیر تربیتی این نوع از کلاسها اظهار کرد: تعبیه دو در برای کلاسها موجب می شود ورود و خروج دانش آموزان از در پشتی صورت گیرد و تمرکز تدریس معلمان و یادگیری دانش آموزان دیگر به هم نخورد.
این نماینده مجلس افزود: رئیس سازمان نوسازی مدارس از این طرح استقبال کردند و قرار است در طراحی معماری جدید مدارس این موضوع را قطعا لحاظ کنند.
نظر شما