محمد مهدی فضائلی کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با خبرنگار مهر، درباره آغاز دور جدیدی از مناظرهای تلویزیونی در رسانه ملی با بیان این مطلب ، افزود : یکی از دلایل حاکم نشدن روح مناظره بر مناظره های اخیر در تلویزیون میهمانان این برنامه هستند .
وی گفت: میهمانان این برنامه مشخص نیست که کدام تفکر را نمایندگی می کنند ، لذا اگر میهمانان این برنامه تا اندازه ای جنبه رسمی تری یابند ، به جدی تر شدن این برنامه کمک خواهند کرد.
فضائلی ادامه داد: در این گفتگوها ملاحظاتی صورت می گیرد که این موضوع هم به موضع میهمانان مناظره باز می گردد، البته بنده معتقد نیستم که این برنامه باید بدون ملاحظه باشد ولی می شود تا اندازه ای ملاحظات کمتری را لحاظ کرد.
این کارشناس مسائل سیاسی همچنین در پاسخ به سئوال دیگری مبنی بر اینکه اگر این مناظرات زودتر آغاز می شد آیا می توانست در تعدیل پرخاشگری سیاسی در جامعه موثر باشد یا خیر، گفت: معتقدم که رسانه ملی می توانست در مدیریت حوادث پس از انتخابات بسیار موثرتر از این باشد، لذا در این بخش ضعف جدی وجود داشته و همچنان هم دارد.
وی در ادامه اظهار امیدواری کرد که این حرکت رو به جلو باشد و بتواند به شرایط خوبی برسد، ضمن اینکه رهبر معظم انقلاب هم در نخستین خطبه های نماز جمعه پس از انتخابات ریاست جمهوری ، مناظره ها را اقدام مثبتی ارزیابی کردند و بر ادامه آنها تصریح داشتند که متاسفانه شاید به دلیل شرایط خاصی که پیش آمد، امکان ادامه آن فراهم نشد.
فضائلی همچنین تصریح کرد: صدا و سیما در زمان انتخابات ریاست جمهوری با جسارت فضای مناظره ها را باز کرد اما پس از برگزاری انتخابات به محافظه کاری شدیدی پرداخت، لذا امیدواریم رسانه ملی نقطه تعادل خود را پیدا کند زیرا این امر به بهبود امور جامعه و مردم کمک می کند.
این کارشناس مسائل سیاسی خاطرنشان کرد: میهمانانی که به این برنامه دعوت می شوند نمایندگی رسمی جریانهای فکری را بر عهده ندارند البته ممکن است بخش قابل توجهی از جامعه آنان را بشناسند ولی این میزان کفایت نمی کند و باید پایگاه سیاسی و فکری این افراد مشخص باشد.
نظر شما