به گزارش خبرنگار مهر، حسین نگهدار بعد از ظهر پنج شنبه در جلسه بررسی مشکلات واحدهای دامی استان در ساری افزود: تولید جوجه یکروزه اصلاح نژادی به منظور افزایش مرغان بومی و افزایش تولید گوشت و تخم مرع در سطج مناطق تحت پوشش استان های شمالی صورت گرفته است.
وی خاطر نشان کرد: میزان تولید جوجه یکروزه این مرکز به ترتیب در سال های 86، 87 و 9 ماهه نخست امسال 161 هزار و 976، 333 هزار قطعه و 284 هزار و 464 قطعه است.
نگهدار ایجاد اشتغال، حفظ خزانه ژنتیکی، بهره برداری مازاد مواد غذایی روستا، بهبود رژیم غذایی روستاییان، کمک به اقتصاد خانوار روستایی را ازاهداف جانبی این مرکز اصلاح نژاد دام استان برشمرد.
وی خاطر نشان کرد: هم اکنون بیش از 350 نفر اعم از زنان روستایی و فارغ التحصیلان کارشناس علوم دامی در 60 واحد ترویجی خصوصی مرغ بومی اشتغال دارند.
به گفته وی، نظر به اهمیت پرورش مرغ بومی از ابعاد مختلف اجتماعی و اشتغالزایی، اقتصادی و علمی ضروری است با مساعدت بخشهای ذیربط نسبت به افزایش ظرفیت تولید جوجه مرکز به دو برابر سقف فعلی اقدام شود.
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران افزود: به منظور ایجاد تحول و توسعه پرورش مرغ بومی در جهت اقتصادی تر کردن این اجداد و ایجاد مشاغل جدید طرحهای لاین مرغ بومی، تولید مرغان بومی زینتی در استان تهیه شده که به زودی به مرحله اجرایی شدن درخواهد آمد.
نظر شما