پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۵ بهمن ۱۳۸۸، ۱۳:۲۶

حمایت نکردن مسئولان ورزشی دستاورد مسابقات فول هاپکیدو کشور

ساری - خبرگزاری مهر: رئیس سبک فول هاپکیدو کشور از بی تفاوتی و عدم حمایت مسئولان ورزشی شهرستان آمل از برگزاری دومین دوره مسابقات فول هاپکیدو قهرمانی کشور به شدت انتقاد و از کارشکنی های به وجود آمده و هدایت شده در برگزاری این مسابقات نیز گلایه کرد.

به گزارش خبرنگار مهر در آمل، علی شکری پور پیش از ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: متاسفانه هیچ یک از مسئولان تربیت بدنی شهرستان آمل به خودشان زحمت تماشای این مسابقات را هم ندادند.

وی با بیان اینکه این مسابقات حکم انتخابی تیم ملی را داشته و چهار نفر برتر هر رده سنی به اردوی تیم ملی دعوت می شدند تصریح کرد: متاسفانه عواملی که از نیروی انتظامی برای برقراری نظم و امنیت مسابقات هم آمده بودند هیچ کار مفیدی نداشتند و به مثابه تماشاچی نظاره گر مسابقات بودند.

رئیس سبک فول هاپکیدو کشور اضافه کرد: هزینه هایی برای این مسابقات شده و باید به نحوی تامین شود در حالیکه کسی در این مقطع کمک حال این رشته ورزشی نخواهد بود.

شکری پور اظهار داشت: این مسابقات به مناسبت گرامیداشت سی و یکمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران در این شهرستان برگزار شد و می طلبید که مسئولان شهرستان به این مناسبت به سالن بیایند و حمایت کنند.

وی ادامه داد: تمام تلاشم این بود در سالهای اخیر این سبک را در میان رشته های رزمی در کشور معرفی کنم که با وجود کمی امکانات، روند سپری شده موفقیت آمیز بوده است.

رئیس سبک فول هاپکیدو کشور با اشاره به اینکه هم اکنون حدود دو هزار ورزشکار در رشته رزمی فول هاپکیدو در کشور مشغول به فعالیت هستند، خاطرنشان کرد: از این تعداد بیش از 120 فول هاپکیدوکار آملی هستند.

در پایان دومین دوره این مسابقات که دو روز در سالن ورزشی پیامبر اعظم آمل برگزار شد، پس از مازندران که به مقام قهرمانی دست یافت، تیم های گیلان و خراسان شمالی به ترتیب دوم و سوم شدند.

کد خبر 1034764

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha