به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، علی سرابی ظهر یکشنبه در حاشیه سی و دومین دوره مسابقات سراسری بانوان کشور افزود: توسعه و ترویج قرآن در بین بانوان تأثیر مهمی در سطح جامعه دارد و باعث نفوذ و ترویج این کتاب آسمانی در بین همه اقشار جامعه میشود.
رئیس اتحادیه تشکلهای قرآنی کشور با اشاره به برنامه های صدا و سیما در زمینه قرآن گفت: گرچه تاکنون رسانه ملی در زمینه قرآن، فعالیت های مفیدی داشته ولی تا رسیدن به وضعیت مطلوب و ایده آل فاصله دارد.
سرابی افزود: در چند سال اخیر برنامه های قرآنی صدا وسیما رشد و توسعه خوبی داشته و رسانه ملی کارنامه نسبتا قابل دفاعی را در این زمینه ارائه داده است اما رسانه ملی برای رسیدن به جایگاه مطلوب باید گام های بلندی را در این عرصه بردارد.
سرابی تصریح کرد: رسانه ظرفیت بالایی برای طرح قرآن در ابعاد گوناگون را دارد و به دلیل فراگیری و دایره وسیع مخاطبان، می تواند در زمینه قرآن بسیار تاثیر گذار عمل کند.
با اشاره به اینکه از زبان هنر برای بیان مفاهیم قرآن باید بهره برد اظهار داشت : بزرگان به ویژه مقام معظم رهبری به ظرفیت بالای هنر بارها تاکید کرده اند که با توجه به جنبه های هنری خود قرآن هنرمندان مسلمان باید بتوانند هنرهای قرآنی خلق کنند.
رئیس اتحادیه تشکل های قرآنی کشور با اشاره به برگزاری سی و دومین دوره مسابقات قران بانوان کشور در مشهد، این شهر را پایگاه قرآنی کشور دانست.
وی افزود: از دیرباز مشهد به عنوان قطب اصلی قرآن کشور مطرح بوده و این شهر مقدس علاوه بر ایران در جهان اسلام نیز دارای جایگاه برجسته ای در زمینه قرآن است.
وی ادامه داد: مشهد در سراسر جهان اسلام مثل نگینی در عرصه قرآن می درخشد و تاکنون قاریان برجسته ای را به جامعه قرآنی کشور و جهان اسلام معرفی کرده است.
قائممقام شورای عالی قرآن صدا و سیما به عدم پخش قرائت قرآن بانوان از رسانه ملی اشاره کرد و گفت: فقها و مراجع تقلید در زمینه پخش تلاوت بانوان از صدا و سیما اختلاف نظر دارند علاوه بر آن معذوریتهای فقهی و شرعی نیز در این زمینه وجود دارد که باید با تدبیر و دور اندیشی مسئولان و کارشناسان دینی برطرف شود.
سرابی افزود: پخش قرآن بانوان از صدا و سیما برای جامعه جنبه ترغیبی دارد و باعث تشویق افراد به ویژه بانوان به قرآن میشود.
سی و دومین دوره مسابقات سراسری بانوان کشور از 29 بهمن ماه تا 6 اسفند در مشهد در حال برگزاری است.
نظر شما