به گزارش خبرنگار مهر در گناباد، آصف زارع ظهر سه شنبه در جلسه شورای اداری شهرستان گناباد افزود: دانشگاه آزاد اسلامی گناباد در خرداد ماه 1364 تصویب و از مهرماه 1364 کار خود را عملا آغاز کرد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گناباد گفت: امروز بعد از 24 سال 51 رشته در سه مقطع کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد در این دانشگاه وجود دارد و در کنار آن آموزشگاه سمائ در هشت رشته در مقطع کاردانی پتانسیل لازم را فراهم کرده است.
وی ادامه داد: تعداد سه هزار و 200 دانشجو در خود دانشگاه و 300 دانشجو در دانشکده سمائ مشغول تحصیل هستند که از این تعداد دو هزار و 100 نفر برادران و یک هزار 100 نفر خواهران هستند و در آموزشگاه سما نیز دو سوم آقایان و یک سوم خانمها مشغول تحصیل هستند.
زارع تعداد اعضای هیئت علمی دانشگاه را75 عضو شامل 15 نفر دکتر و 15 نفر بورسیه دکتری و بقیه کارشناس ارشد برشمرد و افزود: در پنج گروه آموزشی به جز هنر در این دانشگاه دانشجویان مشغول تحصیل هستند.
وی با بیان اینکه مقاطع کارشناسی ارشد دانشگاه در رشته های برق و کشاورزی است افزود: دانشگاه آزاد اسلامی گناباد امسال بالغ بر 90 مقاله علمی داشته است.
زارع با اشاره به کارهای فرهنگی انجام شده گفت: در طول 25 سال عمر این دانشگاه همایشهای مختلفی برگزار شده که از جمله مهمترین آنها اولین کنفرانس مددکاری اجتماعی ایران و دومین کنفرانس ملی برق ایران است.
وی همایش منطقهای حجاب و عفاف را از دیگر افتخارات فرهنگی دانشگاه دانست و افزود: با توجه به بحث مهم فرهنگی در تیرماه سال آینده همایش ملی بهلول شگفتی روزگار برگزار خواهد شد تا با توجه به رویکرد دولت نهم بتوان از این مساعدتها استفاده شود.
وی تصریح کرد: پتانسیلها و زیرساختهای توسعه دانشگاه از دیرباز از مهمترین دغدغه های مسئولین بوده و علیرغم تنگناهای مالی بسیار مورد توجه بوده است.
وی تاکید کرد: در بسیاری از رشتهها فارغالتحصیلان کیفیت مناسب را دارند و تا مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا ادامه تحصیل دادهاند.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: ظرفیت آموزش عالی در تحصیلات تکمیلی 10 درصد است و انتظار این است که ضمن رعایت استانداردها در بحث تحصیلات تکمیلی نگاهی متوازن وجود داشته باشد.
زارع در بحث وام دانشجویی نیز اظهار داشت: در بحث شهریه لازم است وامی که از وزات علوم یا صندوق بازپرداخت دانشجویان به واحدهایی مثل گناباد ارتقا داده شود.
نظر شما