به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد هاشمی عصر سه شنبه در نشست خبری رادیویی و تلویزیونی و مطبوعاتی استان در ساری افزود: بودجه امسال این شرکت 120 میلیارد تومان است که با توجه به وضعیت نقدینگی تنها 42 درصد از آن تخصیص یافته است.
وی خاطر نشان کرد: مابقی اعتبارات از طریق وام های 28 میلیاردی بانک صادرات و 24 میلیارد تومانی بانک تجارت صورت گرفته است.
مدیرعامل شرکت برق منطقه ای مازندران و گلستان با اشاره به اینکه نقیصه کمبود نقدینگی در شرکتب برق با اجرای طرح هدفمندی رایانه ها رفع می شود تصریح کرد: علیرغم افزایش 120 برابری انواع آهن آلات طی چهار سال گذشته در کشور قیمت برق فروشی به مشترکان افزایش نداشته است.
وی با بیان اینکه در سی سال گذشته 100 ایستگاه برق و چهار هزار و 500 کیلومتر شبکه وارد مدار در دو استان گلستان و مازندران شده است در عین حال میزان مصرف برق مشترکان را در سال جاری هزار و 200 مگاوات عنوان کرد که نیاز به مصرف برق در چهار سال اخیر 50 درصد رشد داشته است.
رئیس شورای هماهنگی صنعت آب و برق مازندران با اعلام اینکه 50 درصد از مصرف مشترکین خانگی استفاده از سیستم های گزمایشی است یادآور شد: ناهماهنگی در مصرف برق و گردشگر پذیر بودن استان های شمالی میزان مصرف برق در این مناطق را تنها در چند فصل سال افزایش داده است.
هامش با بیان اینکه ظرفیت تولید برق نیروگاه حرارتی شهید سلیمی نکاء دو هزار و 200 مگاوات است افزود: واحد نیروگاه علی آباد کتول یک واحد آن امسال وارد مدار می شود و طی سال های آتی قادر به تولید هزار و 500 مگاوات برق برای ساکنان گلستانی خواهد بود.
وی تصریح کرد : در شبکه انتقال توزیع ظرفیت از 6 هزار مگاوات به 10 هزا ر و 600 مگاوات و تعداد ایستگاه ها از 70 به 106 ایستگاه رسیده است.
وی با بیان اینکه برای یکصد و یک پروژه در دست اجرا، شرکت به 500 میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد افزود: 10 پروژه کلنگ زنی شده دهه فجر امسال نیز برای بهره برداری، 100 میلیارد تومان اعتبار می خواهند.
هاشمی اظهار داشت : نیروگاه نوشهر قرار بود در سال 89 راه اندازی شود که با توجه به مشکلی که محیط زیست به وجود آورده بود این مساله عملی نشد و اکنون با برطرف شدن این مشکل زیست محیطی امید است بزرگترین پروژه غرب مازندران در سال 90 تا 91 اجرایی شود.
وی با اشاره به وجود مشترک بزرگ شرکت برق منطقه ای مازندران و گلستان افزود: 80 درصد مطالبات این شرکت ها به برق منطقه ای پرداخت شده و مابقی نیز تا پایان سال پرداخت می شود و مشکلی با این عده از صنایع نداریم.
هاشمی خاطر نشان کرد: اکنون تمامی روستاهای بالای 20 خانوار مازندران برق دار هستند.
مدیرعامل شرکت برق منطقه ای مازندران و گلستان گفت: وزارت نیرو سازمانی به نام سازمان انرژی های نو دارد و در صورت لزوم از انرژی های فسیلی و نو برای تولید برق استفاده خواهیم کرد.
وی از سرمایه گذاری شهرداری ساری برای تولید برق از طریق زباله طی سال آینده نیز خبر داد و افزود: این شرکت آمادگی اعطای مجوز به سرمایه گذاران برای احداث نیروگاه های کوچک را دارد.
نظر شما