به گزارش خبرنگار مهر در ساری، محسن زارعی در آخرین جلسه شورای اداری شهرستان ساری در فرمانداری افزود: خدمات انجام شده دولت های پس از انقلاب قابل قیاس با پیش از انقلاب نیست و این خدمات در دولت نهم و دهم شدت بیشتری گرفته است.
وی خاطر نشان کرد: مصوبات سفرهای استانی دولت، آهنگ توسعه و عدالت محوری را در شهرستان ها نواخته که باید مدیران برای تحقق این مصوبات جدیت بیشتری داشته باشند.
عضو شورای معاونین استانداری مازندران با اشاره به اینکه توجه ویژه ای به حوزه زیرساختی شهرستان ساری در چند سال اخیر شده است تصریح کرد: هم اکنون 700 کیلومتر از 900 کیلومتر راه روستایی ساری آسفالته بوده که امید است 200 کیلومتر باقی مانده تا دو سال آینده آسفالته شود.
زارعی با بیان اینکه بزرگترین پروژه آبرسانی مازندران در شهرستان ساری در حال انجام است، یادآور شد: با اجرای این پروژه دو سوم آب سد شهید رجایی در مواقع غیرکشاورزی به صورت تصفیه شده در اختیار شهروندان ساروی قرار می گیرد.
وی با اعلام این مهم که با صرف اعتباری معادل 150 میلیارد تومان پروژه بزرگ فاضلاب شهرستان ساری سال آینده وارد مدار خواهد شد اظهار داشت: هم اکنون 300 روستا از 400 روستای شهرستان آب شرب بهداشتی داشته که تلاش برای بهره مندی همه این روستاها به آب سالم در حال انجام است.
فرماندار شهرستان ساری با بیان اینکه صنایع بزرگی در مرکز استان در حال انجام شدن است گفت: ساخت کارخانه سیمان و پالایشگاه باباجان کیاسر با سرعت و جدیت بیشتری در حال اجرا است.
به گفته زراعی، با پیگیری نمایندگان مردم ساری در مجلس شورای اسلامی قرار است کارخانه خودروسازی نیز در مرکز استان ایجاد شود.
وی با اشاره به اینکه هم اکنون 230 روستا از 420 روستای شهرستان دارای دهیار هستند افزود: طرح هادی در حال حاضر در 37 روستای ساری در حال انجام بوده و تمامی نقاط جلگه ای، کوهستانی، دشت و کوهپایه ساری مشغول فعالیت های عمرانی است.
زارعی از صرف اعتبار ده میلیارد تومانی برای توسعه زیرساخت ها و آزاد سازی حریم ساحلی فرح آباد ساری خبر داد و گفت: 70 نقطه گردشگری در شهرستان ساری شناسایی شده است.
وی اجرای صحیح طرح هدفمند کردن یارانه ها و تبلیغ و تشویق مردم برای اجرای این جراحی اقتصادی در جامعه را وظیفه اساسی مسئولین دستگاه های اجرایی دانست و افزود: طرح های مسکن مهر و گردشگری در شهرستان ساری باید بیشتر تقویت شود.
فرماندار ساری گفت: ادارات تعاون، فرهنگ و ارشاد، بازرگانی و مسکن و شهرسازی در سال های فعالیت دولت نهم در شهرستان ساری راه اندازی شده و قرار است اداره میراث فرهنگی و گردشگری ساری نیز به زودی در مرکز استان راه اندازی شود.
وی در پایان از مدیران مرتبط با امر گردشگری و سفر خواست تا حضور فعالانه ای در ستاد تسهیلات سفر داشته باشند و سایر مدیران دستگاه های غیرمرتبط با امر سفر را به حالت آماده باش باشند.
شهرستان ساری مرکز مازندران بیش از 505 هزار نفر جمعیت دارد.
نظر شما