۲۲ اسفند ۱۳۸۸، ۱۷:۳۹

معاون رئیس جمهور مکلف شد؛

تعیین 5 دستگاه اجرایی برای شروع نظام بودجه نویسی عملیاتی

تعیین 5 دستگاه اجرایی برای شروع نظام بودجه نویسی عملیاتی

نمایندگان مجلس معاونت برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی ریاست جمهوری را مکلف کردند تا 5 دستگاه اجرایی برای شروع نظام بودجه نویسی عملیاتی تعیین کند.

به گزارش خبرنگار پارلمانی مهر، مجلس شورای اسلامی روز شنبه در ادامه بررسی جزئیات بخش هزینه ‌ای لایحه بودجه 1389 با تصویب جزء بند 9 در اجراء ماده 16 قانون مدیریت خدمات کشوری، معاونت برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور را مکلف کرد نسبت به تعیین حداقل پنج دستگاه اجرایی ملی و استانی یا واحدهای منتخبی از آنها به منظور شروع نظام بودجه‌ریزی عملیاتی اقدام و اعتبار مورد نیاز برای اجراء و اصلاحات ضروری در بودجه آنها را از محل صرفه‌جویی در اعتبارات سایر ردیف‌های هزینه‌ای و دستگاههای اجرایی تامین نماید.

دستگاههای منتخب موظف به همکاری و انجام تصمیمات متخذه می‌باشند.
 
نمایندگان در بخش دیگری از بررسی های خود اعتبار پیشگیری، مقابله و جبران خسارات ناشی از حوادث غیرمترقبه با افزایش دادند.
 
مجلس شورای اسلامی به دولت اجازه داد به منظور پیشگیری، مقابله و جبران خسارات ناشی از حوادث غیرمترقبه و مدیریت خشکسالی تنخواه گردان موضوع ماده 10 قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت مصوب 1380 را به سه درصد و اعتبار موضوع ماده 12 قانون تشکیل سازمان مدیریت بحران را به دو درصد افزایش دهد.
 
اعتبار مذکور با پیشنهاد معاونت برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور و تصویب هیات وزیران قابل هزینه خواهد بود . ده درصد از اعتبارات مذکور حداقل به مبلغ یک هزار و پانصد میلیارد ریال به صورت 40 درصد هزینه‌ای و 60 درصد تملک دارائی‌های سرمایه‌ای به منظور پیشگیری، آمادگی و مقابله با حوادث و سوانح به جمعیت هلال‌احمر جمهوری اسلامی ایران اختصاص می‌یابد تا مطابق اساسنامه آن جمعیت به مصرف برسد. این اعتبار 100 درصد تخصیص یافته تلقی و پس از پرداخت به هزینه قطعی منظور می‌گردد.
کد خبر 1051017

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha