به گزارش خبرنگار مهر در قم، حبیب قهرمانی صبح شنبه در گفتگو با خبرنگاران از جمعآوری اطلاعات مراکز علمی، پژوهشی، آموزشی و شخصیتهای علمی، سیاسی، مذهبی و آداب و رسوم 236 کشور جهان و منطقه خبر داد و اظهار داشت: این اطلاعات برای ارتباطگیری بهتر پژوهشگاهها و مراکز علمی ما با مراکز علمی و پژوهشی، شخصیتهای خارج از کشور و انعقاد تفاهم نامههای علمی سایر مراکز بسیار تاثیرگذار است.
وی ادامه داد: این ارتباطات و تعاملات علمی میتواند تبلیغات و سیاهنماییهای ضد انقلاب خارج نشین را خنثی کرده و مراکز علمی و اندیشمندان خارجی به واقعیت علم و صلح در جمهوری اسلامی بهتر پی خواهند برد.
قهرمانی با ذکر نمونههایی گفت: دکتر آرتور بیولر اسلامشناس آمریکایی و استاد دانشگاه نیوزلند که به دعوت اداره همکاریهای علمی و بینالملل به پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی دعوت شده بود، در اظهاراتی گفته بود که تا قبل از اینکه به قم بیاید فکر نمیکرد این شهر از نظر علمی – پژوهشی و مراکز تحقیقاتی این گونه بالنده و صاحب اثر باشد و سایر شخصیتها از جمله ایتاگاگی استاد دانشگاه ژاپن و هیپلر استاد دانشگاه آلمان نیز چنین اظهاراتی را بیان میکردند.
گردآوری تقویم کشورهای جهان
قهرمانی از گردآوری تقویم کشورهای مختلف جهان(روزها و ایام سال در آئینه تاریخ) توسط این اداره خبر داد و گفت: جزوه آشنایی با مراکز علمی پژوهشی کشورهایی مانند فرانسه، انگلستان، هند، آلمان، کانادا و کتاب راهکارهای تعامل علمی – پژوهشی با مراکز دینی ترکیه نیز تهیه و تدوین شده است.
مدیر اداره همکاریهای علمی و بینالملل ادامه داد: 12 نمایشگاه و 22 کنفرانس ملی و بینالمللی سال گذشته توسط این اداره رصد شده و با دبیرخانه این نمایشگاهها و کنفرانسها به صورت مکرر مکاتبه و تماس انجام شده و کتبا به مسئولان ذیربط اطلاعرسانی شده است.
قهرمانی خاطرنشان کرد: سال گذشته بیش از 20 دیدار با مسئولان نهادها، ادارات و سازمانهای کشوری از جمله معاونان و مدیران سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، رئیس بعثه مقام معظم رهبری در مدینه و جانشین بنیاد ملاصدرا در کشور بوسنی و هرزوگوین و سایر شخصیتهای برجسته انجام شده است.
مصاحبه با 27 شخصیت برجسته داخلی و خارجی
وی ادامه داد: امضای تفاهمنامه همکاری با برخی مراکز علمی- پژوهشی داخل وخارج از کشور، پیگیری بیش از 40 مکاتبه در حوزه بینالملل از جمله وزارت خارجه، سفارتخانهها، رایزنهای فرهنگی، دبیرخانه کنفرانسها، همایشها و نمایشگاههای بینالمللی از دیگر فعالیتهای اداره همکاریهای علمی و بینالملل این پژوهشگاه در سال گذشته است.
مدیر اداره همکاریهای علمی و بینالملل پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی گفت: تشکیل شورای سیاستگذاری اداره، تهیه فیلم مستند پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، مصاحبه تخصصی با 27 شخصیت داخلی و خارجی پیرامون موضوعات مختلف، انعکاس اخبار و رویدادهای اداره و پژوهشگاه به صورت گسترده در رسانههای خبری، تولید محتوای پژوهشنامه الکترونیکی رهآورد ایسکو و ترجمه محتوی شماره یک آن، شرکت در جلسات متعدد علمی و پژوهشی از دیگر فعالیتهای ارزشمند اداره همکاریهای علمی و بینالملل است.
قهرمانی اظهار داشت: اداره همکاریهای علمی و بینالملل با برگزاری جلسات همفکری برای راهاندازی بخش بینالملل سایت ایسکا و همچنین در زمینه تولید و ارائه چکیده همایشها، کنفرانسها و نمایشگاههای بینالمللی کتاب، تهیه و تولید خبر، مصاحبه و ترجمه آنها به دو زبان عربی و انگلیسی فعالیتهای چشمگیری را در فضای وب نیز انجام داده است.
قهرمانی:
تعاملات علمی بینالمللی، سیاهنماییهای ضدانقلاب خارجنشین را رسوا میکند
قم - خبرگزاری مهر: مدیر اداره همکاریهای علمی و بینالملل پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی گفت: ارتباطات و تعاملات علمی بینالمللی میتواند تبلیغات و سیاهنماییهای ضدانقلاب خارج نشین را خنثی کند.
کد خبر 1074244
نظر شما