۱۸ اردیبهشت ۱۳۸۹، ۱۸:۴۹

340 واحد صنعتی در استان مرکزی استمهال دریافت کردند

340 واحد صنعتی در استان مرکزی استمهال دریافت کردند

اراک - خبرگزاری مهر: استاندار مرکزی گفت: به منظور رسیدگی به وضعیت واحدهای مشکل دار صنعتی در استان مرکزی سال گذشته برای 340 واحد صنعتی استان مرکزی استمهال در سر رسیدهای بانکی اخذ شد.

به گزارش خبرنگار مهر در اراک، علی اکبر شعبانی فرد عصر شنبه در شورای توسعه و برنامه ریزی استان مرکزی در اراک افزود: بسیاری از واحدهای صنعتی که بدهی های آن زیر یک میلیارد تومان بوده است بادریافت استمهال موفق به ادامه فعالیت های خود شده اند و واحدهایی که بیش از یک میلیارد تومان بدهی داشته اند نیز در کارگروهی در تهران مورد حمایت قرار گرفته و بدهی های این واحد ها نیز استمهال شده است.

وی اضافه کرد: به منظور بررسی وضعیت شرکت هپکو اراک، از شش درصد جریمه این شرکت چهار درصد آن مورد بخشودگی قرار گرفته است و بدهی آن به بانک ها نیز یکسال استمهال شده است و موضوع شرکت آونگان اراک نیز پس از تعیین تکلیف و مشخص شدن مالکیت این شرکت مورد بررسی و رفع قرار خواهد گرفت.

شعبانی فرد به وضعیت شرکت صنایع اراک اشاره کرد و گفت: به منظور فعال کردن این واحد تولیدی و صنعتی، دو پیشنهاد ایجاد کارخانه تولید سیگار و تولید کابل های آلومینیومی در دستور کار قرار گرفته است که با انتخاب هر یک از این دو با راه اندازی این کارخانه ها در این شرکت مشکلات مربوط به کارگران برطرف خواهد شد و این واحد بار دیگر به فعالیت خود ادامه خواهد داد.

استاندار مرکزی با اشاره به اینکه در سال گذشته بیش از هزار و 800 میلیارد تومان تسهیلات مربوط به بنگاه های زود بازده به صنایع استان تزریق شده است افزود: در سال گذشته به دلیل عملکرد خوب استان مرکزی در دریافت مالیات و ایجاد ارزش افزوده سهم درآمد زایی استان مرکزی بیش از سهم پیش بینی شده در بودجه بود که در تخصیص مازاد درآمدها بسیاری از اعتبارات استان به صورت 100 درصد تخصیص یافت.

وی گفت: با افزایش این اعتبارات بسیاری از پرداخت های استان به کارکنان و پرداخت ها برای بخش های عمرانی به موقع انجام گرفت که در این زمینه استان مرکزی از استان های پیشرو در پرداخت حقوق کارکنان بوده است به گونه ای که بدهی دستگاه های اجرایی به بخش های خدمات رسان به صورت کامل پرداخت شده است.

شعبانی فرد به جذب اعتبارات عمرانی استان مرکزی اشاره کرد و گفت: استان مرکزی در سال گذشته با جذب 104 میلیارد تومان اعتبار درمیان استان های کشور از این نظر جایگاه نخست را به خود اختصاص داد که این موضوع با تلاش مسئولان استان و نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی محقق شد.

استاندارمرکزی در ادامه به وضعیت برخی پروژه های عمرانی در استان اشاره کرد و اظهار داشت: بیمارستان ولی عصر اراک درسال جاری برای اجرای برنامه های خود چهار میلیارد تومان اعتبار دریافت کرده است و برای اجرای طرح انتقال آب از چشمه هفتیان به تفرش نیز موافقت اصولی برای جذبل اعتبار به صورت فاینانس به انجام رسیده است.

به گفته وی، بر اساس قانون بودجه سال جاری دولت به اندازه کل بودجه اجازه انتشار اوراق مشارکت را برای اجرایی کردن طرح ها و پروژه های استان ها صادر کرده است که دراین راستا باید با سرعت عمل بالا نسبت به تعیین سهم استان و هر دستگاه برای جذب اوراق مشارکت که بانکها علاقه خوبی به پرداخت آن دارند مشخص شود.

شعبانی فرد اظهار داشت: استفاده از این اعتبارات برای بهبود وضعیت سیمای شهری و بافت های فرسوده می تواند تا حدود بسیاری زمینه را برای افزایش ایمنی واحدهای ساخته شده در این بافت ها فراهم کند که می طلبد مسئولان مربوط نسبت به پیگیری و دریافت سهمی از اعتبار اوراق مشارکت اقدام کنند.

وی استفاده از اوراق مشارکت را در پروژه های حمل و نقل، انتقال پادگان ها، اجرای طرح های عمرانی مناسب دانست و گفت: شرکت آب و فاضلاب در قانون بودجه اجازه انتشار 10 هزار میلیارد ریال اوراق مشارکت را دارد که سهم استان از این مبلغ باید به سرعت تعیین تا نیازهای این شرکت به نقدینگی برای تامین نیازهای مالی خود اقدام کند.

استاندارمرکزی شرکت گاز را از دیگر دستگاه های مشمول استفاده از این اعتبارات دانست و گفت: دوهزارمیلیارد تومان سهم این شرکت در انتشار اوراق مشارکت برای گازرسانی به روستاها است که مدیران این شرکت باید سهم خود را با ارائه طرح به شرکت ملی گاز ایران مشخص و نسبت به استفاده از این فرصت اقدام کنند.

وی به وضعیت استان مرکزی در ارائه تسهیلات به دانشجویان اشاره کرد و گفت: استان در سال گذشته در این بخش عملکرد خوبی نداشته است که با توجه به اختصاص دو هزار و 500 میلیارد ریال به منظور توسعه صندوق رفاه دانشجویی باید این سهم جذب و این اعتبارات به صورت مناسب در میان همه دانشگاه ها توزیع شود تا دانشجوبان بتوانند از تسهیلات پرداختی در این بخش بهره مند شوند.

شعبانی فرد اختصاص 205 میلیارد ریال برای ستاد دیه، یک میلیارد و 100 میلیون یورو از محل دو درصد درآمد نفت برای مناطق محروم، هزار و 500 میلیارد ریال وام قرض الحسنه برای مددجویان بهزیستی وکمیته امداد و محرومین را از فرصت های خوب برای ارائه خدمت بیشتر به مردم دانست و بر ضرورت توجه مسئولان دستگاه های ذیربط برای جذب سهم اعتباری استان تاکید کرد.

وی به دستور العمل دولت به منظور تعیین حقوق و مزایای کارکنان قراردادی در وزارت بهداشت اشاره کرد و گفت: بر اساس ابلاغ ریاست جمهوری، در سال جاری حقوق و مزایای کارکنان قراردادی شبکه درمان و بهداشت باید مانند کارمندان رسمی دولت برای آنان محاسبه و پرداخت شود که در این راستا امور اقتصادی و دارایی استان نسبت به پرداخت این حقوق به کارکنان قراردادی شبکه بهداشت و درمان اقدام خواهد کرد.

شعبانی فرد بر رعایت قانون از سوی دستگاه های اجرایی استان مبنی بر پرداخت یک درصد از اعتبارات خود برای ورزش و یک درصد برای پایگاه های بسیج ادارت تاکید کرد.

کد خبر 1079041

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha