نیوشا ضیغمی بازیگر فیلم "دموکراسی تو روز روشن" درباره حضور خود در این فیلم به خبرنگار مهر گفت: در سینما اساسا مجموعه شرایطی چون، فیلمنامه، کارگردانی، تهیهکنندگی، بازیگران، عوامل و... است که باعث میشود نتیجه فیلمی مشخص شود. یکی از دلایل حضورم در این فیلم آقای زم بودند که با سابقه فرهنگی خود پشتوانه فیلم بودند.
وی افزود:البته فیلمنامه متفاوت این اثر نیز یکی دیگر از دلایل حضور من در "دموکراسی تو روز روشن" بود. برای بازیگرانی مثل من که در سینما به ثبات رسیدهاند، دیگر تعداد سکانس برای بازی مهم نیست. بلکه این مجموعه فیلم است که باعث میشود ما در کاری حضور یابیم. کارگردان نیز با این که دومین فیلم سینمایی وی بود، نگاه متفاوتی به کار داشت.
این بازیگر سینما درادامه با اشاره به تفاوت این نقش با "اخراجی ها"عنوان کرد:در فیلم "اخراجیها" نرگس نمادی از یک دختر سنتی است که کاراکتری کاملا متفاوت دارد. اما دختر ستوده در "دموکراسی..." نماینده نسل امروز است.
وی ادامه داد: قشر جوانی که من در این فیلم نماینده آن هستم، تحصیلات دانشگاهی دارند و در جامعه فرهنگی زندگی می کنند. قرار نبود در این فیلم نیز یک دختر سردار از این جامعه و جوانان به دور باشد. درست است نقش کوتاه است اما در روند قصه تاثیرگذار بودند. فاطمه و نرگس دو کاراکتر کاملا متفاوت دارند.
بازیگر "حس پنهان" در ادامه با اشاره به همکاری با حمید فرخنژاد در این فیلم، گفت: من همیشه عنوان کردم از حضور در کنار دو نفر در زمان کار لذت بردم که یکی از انها حمید فرخ نژاد و دیگری حامد بهداد بود. این دو درک زیادی از بازیگری دارند و کنارشان من تجربههای خوبی داشتم. آقای فرخ نژاد توانمندی و استعداد بی نظیری در بازی دارند و حضورشان در "دموکراسی.." برای من بسیار موثر بود.
وی افزود: من و فرخ نژاد قبل از گرفتن صحنههایی مربوط به خانه امیر ستوده، چند ساعت با هم صحبت کردیم تا رابطه صمیمی این دختر و پدر به خوبی و درستی برقرار شود. به هرحال امیر ستوده در این فیلم نقش پدر و مادر فاطمه طی این سالها را داشته به همین دلیل قطعا باید رابطه خوبی بین آنها وجود داشته باشد که برای مخاطب نیز باور پذیر باشد.
ضیغمی درباره ارتباط مخاطب با فیلم "دموکراسی تو روز روشن" گفت:مخاطبان سینمای ما در حال حاضر بسیار هوشمند است. فکر میکنم آنها به دنبال آثاری هستند که از فضای جدیدی برخوردار است. دیگر مخاطبین ما کمتر به سراغ داستانهای تکراری میروند.
وی در پایان تاکید کرد:کار در فضاهای ماورایی بسیار پرخطر است. من خودم اول کار به عطشانی گفتم کار در چنین ژانرهایی دو حالت دارد یا میبری و یا می بازی و حد وسط ندارد. این گونه فضاها بیشتر به سمت فانتزی حرکت میکنند. من شخصا از نتیجه کار راضی هستم و فکر میکنم با مخاطب نیز ارتباط خوبی برقرار میکند.
ضیغمی درباره فعالیتهای تازه خود گفت: اول خردادماه بازی من در فیلمی با عنوان "پرتقال خونی" به کارگردانی سیروس الوند آغاز میشود. که فکر میکنم تجربه متفاوتی در کارنامه کاریام باشد.
نظر شما