پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۹ اردیبهشت ۱۳۸۹، ۱۲:۱۶

نماینده مقیم عمران ملل متحد:

ایران در اجرای طرح بیابانزدایی موفق بوده است

ایران در اجرای طرح بیابانزدایی موفق بوده است

کنسوئلو ویدال نماینده مقیم برنامه عمران سازمان ملل متحد در ایران، اجرای طرحهای بیابانزدایی و ترسیب کربن را در جمهوری اسلامی ایران موفقیت آمیز دانست.

به گزارش خبرگزاری مهر، کنسوئلو ویدال در بیرجند پس از بازدید از طرح ترسیب کربن این منطقه گفت: نتایج اجرای طرح بین‌المللی ترسیب کربن در منطقه حسین آباد غیناب شهرستان سربیشه استان خراسان جنوبی بسیار مثبت بوده است.

وی افزود: این طرح به صورت پایلوت در استان خراسان جنوبی اوایل سال ‪۱۳۸۲‬ با همکاری ایران و برنامه عمران سازمان ملل متحد (‪ ( UNDP‬و تسهیلات زیست محیطی جهانی ‪ GEF)‬) با هدف توانمندسازی مردم برای مدیریت مراتع و محیط زیست آغاز شد.
 
نماینده مقیم برنامه عمران سازمان ملل متحد در ایران با بیان اینکه طرح در سطوح مختلف فنی، اجتماعی و فعالیتهای محلی اجرا شد گفت: در مدت اجرای مرحله نخست این طرح مردم یاد گرفتند که چگونه با آن همکاری کنند.
 
وی مشارکت مردم محلی، ایجاد اشتغال، کاهش فقر و افزایش درآمد مردم منطقه با توجه به نگاه اقتصادی طرح و تاثیر آن بر شاخص توسعه انسانی و مسایل زیست محیطی را از نتایج مثبت اجرای طرح ترسیب کربن در خراسان جنوبی برشمرد.
 
وی ضمن ابراز خوشحالی از اجرای مرحله دوم این طرح در خراسان جنوبی گفت: طرح علاوه بر بودجه ‪ ۲/۱‬میلیون دلاری، از یک بودجه پنهان که پس اندازهای مردم منطقه می‌باشد نیز برخوردار است.
 
وی همچنین خواستار راه اندازی مرکز آموزش طرح بین‌المللی ترسیب کربن در خراسان جنوبی شد و افزود: ایجاد این مرکز می‌تواند در زمینه انتقال دانش و تجربیات بدست آمده از این طرح به بازدیدکنندگان داخل کشور و سایر کشورهای منطقه که وضعیت مشابهی دارند، کمک کند.
 
نماینده مقیم برنامه عمران سازمان ملل متحد در ایران گفت: تلاش می‌شود در اجرای مرحله دوم این طرح جوامع محلی بیشتری زیرپوشش قرار گیرند.
 
وی اظهار امیدواری کرد با توجه به ورودیهای فنی با کیفیت مطلوب در این طرح، مشارکت و توجه مردم و ارایه روشهای مطمئن سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری ایران در اجرای آن، نکات مثبت طرح ترسیب کربن به دیگر سازمانها نیز انتقال یابد.
کد خبر 1085722

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha