به گزارش خبرگزاري مهر، مدير اموركيفي شركت شركت آب و فاضلاب خوزستان، با بيان اين مطلب گفت: با توجه به تحول صورت گرفته در ساختار كنترل كيفي و بهداشت از لحاظ توسعه كمي آزمايشگاههاي آب و فاضلاب به مقطعي رسيده ايم كه 12 آزمايشگاه در 16 شهرستان خوزستان فعال هستند و تا پايان امسال نيز يك واحد آزمايشگاه ديگر در انديمشك راه اندازي مي شود كه از اين نظر شركت آب و فاضلاب خوزستان مقام دوم را در سطح كشور داراست.
ملك تاج اسكندري افزود: هم اكنون آزمايشگاههاي تاسيس شده در سطح شهرهاي استان بر اساس استانداردهاي ملي و دستوالعمل سازمان جهاني بهداشت كيفيت آب را تحت نظارت و پايش هاي كيفي قرار مي دهند.
وي، با بيان اينكه اقدامات صورت گرفته در بخش كنترل كيفي آب به ويژه طي پنج سال اخير موجب كنترل بيماريهاي ناشي از آب شده است فعاليتهاي صورت گرفته حول اين محور را برشمرد و گفت: ايجاد و تجهيز آزمايشگاه كنترل كيفي در تصفيه خانه و كنترل تصفيه، ارتقا تجهيزات و مكانيزاسيون در تصفيه خانه ها انجام آزمون هاي كيفي و كلر سنجي بر اساس استانداردهاي كشوري و دستورالعمل هاي بهداشت استان، پايش كيفي منابع آب و پيگيري مصوبات شوراي حفاظت كيفي كارون و ... از جمله فعاليتهايي است كه در راستاي بهداشتي نمودن آب انجام شده است.
وي خاطرنشان كرد: در آزمايشگاههاي آب و فاضلاب علاوه بر كنترل آب توليدي از نظر فيزيكي و شيميايي و باكتريولوژي عمليات تزريق كلر كنترل كلر آزاد باقيمانده نيز صورت مي گيرد و به اين منظور هم اكنون تعداد 98 دستگاه كلرزن كه شامل 60 دستگاه كلرزن گازي و 38 دستگاه كلرزن مايعي است در سطح استان در مدار بهره برداري قرار دارد.
نظر شما