به گزارش خبرنگار مهر، محسن پرویز ظهر شنبه در حاشیه بازدید از صنایع چوب و کاغذ مازندران در جمع خبرنگاران افزود: حمایت های یارانه ای به حوزه نشر و مطبوعات در سال جاری به مانند سال گذشته بوده و تغییر محسوسی در این حمایت ها اتخاذ نخواهد شد.
وی خاطر نشان کرد: مدیران رسانه ها و فعالان حوزه نشر باید با هماهنگی مسئولین ستاد سفر سوم دولت در استان خود بتوانند اعتبارات خاصی برای تعالی و کارکرد رسانه های خود لحاظ کنند.
معاون فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اینکه تولیدات کتاب در کشور عمدتا توسط بخش خصوصی صورت می گیرد، بیان کرد: دولت تنها وظیفه حمایت و نظارت بر فعالان نشر را برعهده دارد.
پرویز با بیان اینکه سال گذشته بیش از 61 هزار عنوان کتاب در کشور منتشر شده است، یادآور شد: این میزان انتشار نسبت به سال قبل آن که 56 هزار و 500 عنوان بوده رشد داشته است.
وی با اشاره به اینکه باید به کیفیت کتب انتشار شده بیش از عناوین کتب توجه شود، افزود: با توجه به اینکه یارانه کاغذ جابجا شده می تواند ادعا کرد که کتاب های تولیدی با جریان تقاضای کتاب در کشور متعادل شده است.
معاون وزیر ارشاد با تاکید بر اینکه دولت به کتابهای با تولیدات فاخر حمایت خوبی خواهد کرد، اظهار داشت: کتاب هایی که در رشته ها و حوزه های مختلف تخصصی انتشار یابند حمایت خواهند شد.
پرویز با اشاره به تشکیل کمیته کتاب در دولت به پیشنهاد وزارت ارشاد و دستور معاون اول رئیس جمهوری افزود: با تشکیل این کمیته، کارگروهی در معاونت فرهگی وزارت ارشاد تشکیل شده تا موارد مطروحه و نواقص موجود در حوزه نشر برای تعالی بیشتر فعالیت ناشران مورد بررسی و آسیب شناسی قرار گیرد.
به گفته وی، قصد داریم در کمیته کتاب دولت چرخه توزیع کتاب، ویترین های کتاب، فراهم آوردن مواد اولیه مورد نیاز برای حوزه کتاب را از طریق ناشران و دولتمردان رفع کنیم.
وی یادآور شد: با مشارکت مصرف کنندگان کاغذ و سهیم کردن آنها با کارخانه های تولید کاغذ می توانیم گامی موثر برای تعالی این بخش سوق دهیم.
پرویز در پایان سرانه مطالعه کتاب در کشور را در سال گذشته 18 دقیقه عنوان کرد و افزود: این سرانه باید افزایش یابد.
نظر شما