پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۸ تیر ۱۳۸۹، ۹:۰۸

حجتالاسلام بنایی خبر داد:

اختصاص اعتبارات ویژه به قم در برنامه پنجم توسعه

اختصاص اعتبارات ویژه به قم در برنامه پنجم توسعه

قم - خبرگزاری مهر: نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی از تصویب ماده 14 لایحه برنامه پنجم توسعه برای ایجاد ظرفیتهای مناسب در شهرهای مذهبی و اختصاص اعتبارات ویژه گردشگری مذهبی خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر در قم، حجتالاسلام علی بنایی شامگاه دوشنبه در حاشیه دیدار اعضای جبهه پیروان خط امام و رهبری با امام جمعه قم در گفتگو با خبرنگاران از تصویب ماده 14 لایحه برنامه پنجم توسعه جمهوری اسلامی خبر داد و اظهار داشت: این لایحه به منظور تعمیق ارزشها، باورها و فرهنگ مبتنی بر هویت اسلامی و ترویج سیره و سنت اهل بیت(ع)، ساماندهی امور زائرین و استفاده بهینه از ظرفیت معنوی اماکن زیارتی به ویژه در شهرهای مقدس مشهد، قم و شیراز در کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی با رای بالا تصویب شد.

وی ادامه داد: بر اساس این مصوبه دولت مکلف است نسبت به انجام امور شناسایی دقیق نیازها و مشکلات زائران، برنامه ریزی و تدوین ساز و کارهای لازم جهت ساماندهی امور زائران و تامین زیرساختهای لازم از طریق حمایت از شهرداریها و بخشهای غیردولتی تا پایان برنامه اقدام کند.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: همچنین دولت مکلف شد نسبت به توسعه امکانات، فعالیتهای فرهنگی و خدمات زیارتی در قطبهای زیارتی و گردشگری مذهبی و فراهم کردن زمینه زیارت مطلوب و اجرای پروژههای زیربنایی مورد نیاز در قالب بودجههای سنواتی اقدام کند.

بنایی تصویب این ماده از لایحه برنامه پنجم توسعه را اقدام مهمی دانست و اظهار امیدواری کرد که با در نظر گرفتن این ظرفیتها، خدمات بهتر و بیشتری به زائران و مجاوران کریمه اهل بیت(ع) ارائه شود.

عدم توجه به تعرفه برق مشترکان قمی

وی همچنین به تعرفه برق مشترکان قم در ماههای تیر و مرداد اشاره کرد و یادآور شد: در سال 86 هیئت وزیران مصوبهای را گذراند که تعرفه برق مشترکان قم در ماههای تیر و مرداد مثل تعرفه مناطق گرمسیری محاسبه شود.

بنایی گفت: متاسفانه در اوراقی که برای مشترکان برق در قم صادر میشود این تعرفه لحاظ نمیشود و ما در تلاش هستیم که این مسئله مورد توجه مسئولان امر قرار گیرد.

کد خبر 1108631

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha