به گزارش خبرگزاری مهر، دفتر ادبیات انقلاب اسلامی حوزه هنری که یکی از مراکز اصلی و فعال در انتشار خاطرات مبارزان سیاسی پیش از انقلاب اسلامی به شمار می رود به تازگی خاطرات سید کاظم اکرمی را تدوین و منتشر کرده است به همین مناسبت گفتگویی با کامور بخشایش یکی از تدوینگران این کتاب انجام گرفته که میخوانید.
مختصری درباره کتاب "خاطرات سید کاظم اکرمی" توضیح دهید.
خاطرات سید کاظم اکرمی از جدیدترین مجموعه خاطرات تدوین شده در دفتر ادبیات انقلاب اسلامی است و از این جنبه که خاطرات این فعال و مبارز سیاسی سالهای دوران نهضت تا چند سال پس از پیروزی انقلاب را نیز در بر گرفته شاید بتوان گفت با شیوهای متفاوت انجام شده است چراکه روال تدوین خاطرات در دفتر ادبیات بدین شکل است که روایت راویان تا زمان پیروزی انقلاب اسلامی پیش میآید اما در خاطرات سید کاظم اکرمی فعالیتهای وی در سالهای پس از پیروزی هم ذکر شده است.
کتاب "خاطرات سید کاظم اکرمی" سی و نهمین کتاب از مجموعه خاطراتی است که در دفتر ادبیات انقلاب اسلامی حوزه هنری منتشر شده و در انتشار آن حوزه هنری استان همدان نیز مشارکت داشته است. این اثر را بنده و مسعود کرمیان با همکاری هم تدوین کردهایم.
اکرمی از فعالان و مبارزان سیاسی سالهای پیش از پیروزی انقلاب اسلامی است که همگام و همراه با دیگر مبارزان اقدامات موثری در دوران مبارزه داشته و به جهت همین فعالیتهای سیاسی 52 ماه زندان و شکنجه را تحمل کرده است.
سید کاظم متولد 1319 همدان است که پس از دریافت دیپلم و تحصیل در دانشسرا شغل معلمی را برگزید و در دبیرستانهای همدان مشغول تدریس شد. وی از سال 1342 با نهضت اسلامی به رهبری امام خمینی، همگام و همراه شد و در اثر ارتباط با سران مبارزه فعالیتها و مبارزات سیاسی خود را آغاز کرد. در اثر همین فعالیتها سال 1351 توسط ساواک دستگیر و مدت 52 ماه در زندانهای همدان، سنندج و تهران محبوس شد.
وی در سال 1363 وزارت آموزش و پرورش را بر عهده گرفت و طرح تغییر بنیادی نظام آموزش و پرورش را اجرا کرد. او در 1368 دکتری علوم تربیتی خود را از دانشگاه تربیت معلم دریافت کرد و به تدریس در آن دانشگاه مشغول شد و مدتی نیز ریاست همان دانشگاه را بر عهده گرفت. اکرمی استاد چند دانشگاه است و در کنار آن به فعالیتهای تحقیقی و پژوهشی میپردازد و در حال حاضر نیز ریاست مجتمع آموزش عالی ارشاد دماوند را عهده دار است.
نظر شما